2777
2789
عنوان

خوابوندن نوزاد

134 بازدید | 17 پست

مامانای گل برای خوابوندن نوزاد یک تا دو ماهه چکار باید کرد

متاسفانه نوزاد من با اینکه سیر هست و تازه پوشک شده وبی میزارم ش تو تخت خواب یا جاش نمیخوایه انقد نق میزنه تا بغل شه

تنها راهی که خوابش میبره اینه انقد شیر بخوره و مک بزنه که همونجا تو بغلم خوابش ببره_ کلا پروسه شیر خوردن و خوابوندن ش سه چهار ساعت طول میکشه

اخرش دیگه احساس میکنم نمیتونم پاهام تکون بدم و خشک شدم

همه همینجوری هستن؟ 

من پسرمو میبستم راحت میخوابید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کولیک نداره؟ بیقراره؟ زانوشو جمع نمیکنه تو شکمش؟ دستشو مشت میکنه؟  آروغشو میگیری هر بار بدون ا ...

نفخ داشت ولی الان دارو میخوره خیلی بهتره

اره اروغش میگیرم ولی بعضی وقتا اروغ نمیزنه دیگه

قنداق میکردی؟ این قنداق میشه اعتراض میکنه پستونک هم دکترش گفت ندم دیگه نمیدونم چکار کنم

اره مثل قنداق.

پستونک هم میدادم دیگه خودش بعد مدتی نگرفت.

باید قلق خوابش رو پیداکنی. تو پتو تاب بدی نمیخوابه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره مثل قنداق. پستونک هم میدادم دیگه خودش بعد مدتی نگرفت. باید قلق خوابش رو پیداکنی. تو پتو تاب بد ...

تا الان فقط فهمیدم که به جا پستونک انقد سینه میگیره تا بیهوش شه تو بغلم

تو گهواره ش تاب میدم کاملا هوشیار خیره میشه بهم جای خوابیدن

نه قلق خواب کردن ش بلد نیستم 

یه راه هست ولی باید خیلی مواظب باشی.من دخترم و دکتر گفت به شکم بخوابون .من می ترسیدم دکتر میگفت مشکلی پیش نمیاد اولا میخابوندم چهار چشمی مواظب بودم ولی بعد دیدم راحت میخابه و تکون نمیخوره دیگه همش به شکم خواباندم 

تا الان فقط فهمیدم که به جا پستونک انقد سینه میگیره تا بیهوش شه تو بغلم تو گهواره ش تاب میدم کاملا ...

من بودم پستونک میدادمش. بگیر بغلش کن تا بخوابه. سعی کن راهی جز شیر خوردن برای خوابش پیدا کنی. اگرم نمیخواد بخوابه بذارش توی جاش بیدار باشه یکم نق بزنه ببین خودشو میتونه بخوابونه یا نه

یه راه هست ولی باید خیلی مواظب باشی.من دخترم و دکتر گفت به شکم بخوابون .من می ترسیدم دکتر میگفت مشکل ...

دختر منم فقط به شکم میخوابید الانم دوسالشه باز وارونه میشه