2789
عنوان

بی بی چک

165 بازدید | 14 پست

سلام دوستان بیاین کمک 🥲من سیکلام تقریبا 28 روزه و منظمه امروز چهار روز میشه که عقب انداختم ،برای اولین بار بی بی چک گذاشتم اولش یه هاله خیلی خیلی کم افتاد بعد یه ربع این شکلی شد .بنظرتون میتونم امیدوار باشم یا تلقینه ؟زیر دلممم تیر میکشه بعضی وقتا مثل درد پریودی.اگر تجربه ای دارین ممنون میشم جواب بدین 

این نیز بگذرد....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارکه مطمئن باشید 

یه ربع کجاش مطمئنه؟

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

اگه همون لحظه هاله انداخت درسته بعد دوسه دیقه دیگ درس نیس مثبت کاذبه ولی اگ این علائمو داری ی ازمایش بده

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
اگه همون لحظه هاله انداخت درسته بعد دوسه دیقه دیگ درس نیس مثبت کاذبه ولی اگ این علائمو داری ی ازمایش ...

تو دو دقیقه هاله دیدم اما باید خیلی دقت میکردم 🙁🙁 کی ازمایش بدم بنظرتون ؟

این نیز بگذرد....
تو دو دقیقه هاله دیدم اما باید خیلی دقت میکردم 🙁🙁 کی ازمایش بدم بنظرتون ؟

یه هفته صبرکن بروازمایش ایشالا ک مثبته 

اخه هنوز معلوم نیس 🙁واسم دعا کن عزیزم 

اگه زیر دودیقه هاله انداخته مثبته 

فقط هورمون بارداری تو ادرارت کم بوده‌

الان آزمایشم بدی عدد بتارو پایین نشون میده

بزار فردا یا پس فردا هم بیبی چکو امتحان کن دوباره 

هم از بده