2821
2789
عنوان

سوال شرعی

288 بازدید | 11 پست

بچه ها کفاره ی عمد اینطوریه که حتما باید به ۶۰ نفر فقیر  غذا بدم ؟نمیشه ی کیسه برج ب ی نفر بدم؟

و اینکه من باید هر پرس برنج رو اندازه بگیرم که بشه ۷۵۰ گرم ؟یا اینکه فقط سیر کنه کافیه؟

الله یار باشد،دشمن هزااار باشد!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خیلی راحت پول ۶۰ تا نان بده له نانوایی هایی که نان مهربانی میدن ..  

خب مطمئن نیستم وزن اون نون ها ۷۵۰ گرمه...ولی باحال بود پیشنهادت

الله یار باشد،دشمن هزااار باشد!!!

کفاره عمد ازروی منظورتون خودتون خواستین که هم کفاره داره هم باید روزهاتون قبل ماه رمضون سال بعد بگیرید ۰اگه نه منظورتون اینکه عمد دارواستفاده میکنید ی گونی ارد یا برنج بستگی به مصرف اون ماه داره بیشتر چی خوردین همون بایدبدید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میتونی هم زنگ بزنی هم اسم مرجع توسرچ کنی ببینی چی میگه ولی چیزی که گفتم اکثرمراجع تاکید کردن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب مطمئن نیستم وزن اون نون ها ۷۵۰ گرمه...ولی باحال بود پیشنهادت

خودم سالهاست این کارو میکنم . برادرم نانوایی داره . میگه خیلی ها میان در خواست نصف نان میکنن . چون حتی پول یخ نان هم ندارن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز