2777
2789
عنوان

افکار جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4986 بازدید | 96 پست
ولی بچه مدرسه ای ها هنوز نرفتن بعضی هاشونا😂🤌🏻

ما تا چن سال قبل از ۵ صب میزدیم بیرون

بدتر از بچه مدرسه ایا این مردای کثافتن که سریع میان درخواست دوستی میدن

عوضیای بی همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا احتمال زیاد تا ماه دیگه من شوور میکنم😵‍💫نمیشه اینجوری اصلا حالم بد میشه بهش فکر میکنم اعتماد ...

اول اینکه با کسی ازدواج کن که وقتی میبینیش خوست بیاد ازش و حس گرمی بهت دست بده . بعد هم غذاهای سرد رو بذار کنار. دکتر طب سنتی برو مطابق مزاجت بهت میگه چیکار کنی که گرم بشی. ترست بره کنار همه چی حله. 

بابا احتمال زیاد تا ماه دیگه من شوور میکنم😵‍💫نمیشه اینجوری اصلا حالم بد میشه بهش فکر میکنم اعتماد ...

الان یعنی با کس دیگه ای نامزدی؟نگران نباش زنا وقتی لمس بشن توسط کسی ک دوسش دارن زودی گرم میشن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

نمیدونم شاید درس بشی🤐😅

من خودم مجردم

ولی اصلا تحریک نمیشم و یا حسی ندارم بش و حتی برام غیرقابل درکه چرا خیلیا خ.و.د.ا.ر.ض.ا.ی.ی میکنن

و حتی یبار اومدم فیلم م‌س‌ت‌ه‌جن ببینم ک شاید درس شم تو کل فیلم حسی نداشتم حتی ی بار اومدم چت کنم راجبش بازم حسی نداشتم🤐😂 ببخشید اینقد واضح گفتم خواستم بدونی آدمایی مث تو هم هستن

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
رابطه دوست دخترپسری روچرا ورچسب نامزد میزنین اخه؟که مثلا رسمی تربشه.اگه رسمی ترروترجیح میدین چرا دوس ...

من گفتم دوستی؟ ما محرم بودیم بهم

میخوام ببینم چرا اون تمایل قبلی به رابطه رو دیگه ندارم انگار حسی ندارم دیگه اصلا 

سلام من خودم مشاوره ازدواج طلاق تحصیلی خانواده شخصیت افسردگی و مسائل جنسی که خودش چند شاخه داره هستم،این قضیه میگید حتما حتما اول جای مشاوره برو که تو زمینه مسائل جنسی فقط باشه این خیلی مهمه، این موضوع شما علت هایه زیادی داری پایین بودن تستسرون یا هورمونهات خوب کار نمیکنه یا بخاطر اضطراب و استرس هست،اگر مشاور سطح بالا باشه یک آزمایش خون میفرسته ۱۴ تا مورد هست بعد نگاه میکنه و از روی اون تشخصیص میده اگر سالم بود آزمایشات   روی اضطراب و استرس و افسردگی کار میکنه   چون خانوم بودید سربسته گفتم  امیدوارم راهنمایی خوب کرده باشم موفق باشید

البته من خودم با دوستی دخترپسر یازن ومرد مخالف نیستم ولی ورچسب زدن بهش نمیتونم درک کنم 🤷‍♀️خب بگین دوس پسرمه رلم بوده همه الان تاتقی بتوقی بخوره نامزد بودیم.نامزد  هستیم.نامزد خواهیم بود😂😂😂🤣

نمیدونم شاید درس بشی🤐😅 من خودم مجردم ولی اصلا تحریک نمیشم و یا حسی ندارم بش و حتی برام غیرقابل د ...

مشکلم اینه من بعد از جداییم دیگه انگار رابطه عاطفی با فرد جدید نمیتونم برقرار کنم احتمالا برا همونه مشکلم

از این حالم بده

ممنون از کمکت🤍🥲

مشکلم اینه من بعد از جداییم دیگه انگار رابطه عاطفی با فرد جدید نمیتونم برقرار کنم احتمالا برا همونه ...

پس شاید دچار افسردگی عاطفی شدی بهتره با ی مشاور صحبت کنی🌱

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
البته من خودم با دوستی دخترپسر یازن ومرد مخالف نیستم ولی ورچسب زدن بهش نمیتونم درک کنم 🤷‍♀️خب بگین ...

باباااا محرم بودممم بهش

چرا گیر دادین به این موضوع😂اخه سایت قبول نمیکنه بچها بگن این لفظارو

الان مشکلم اینه بعد از جدایی انگار ارتباط عاطفی با فرد جدید ندارم برا همون دیگه حس قبل و به رابطه ندارم برام عادیه انگار با اینکه فرد جدید هیت برام