2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش چیه 

امروز بردیمش دکتر مکوندی کلا ۱۲روزشه دکتر میگه لگن وپاهاش شله نکنه فلج باشه یا بزرگ شه میلنگه منم فقط گریه میکنم نمیدونم چکار کنم اصلا نمیتونم بخابم سونو براش نوشت 

امروز بردیمش دکتر مکوندی کلا ۱۲روزشه دکتر میگه لگن وپاهاش شله نکنه فلج باشه یا بزرگ شه میلنگه منم فق ...

آخه مکوندی دکتره؟!

آدمه اصن؟!

این چه حرفیه به خانم تازه زایمان کرده با روحیه ی بسیار حساس و شکننده ،،میزنه؟!

لااقل اول میگفت سونو بده،،بعد میگم چی شده!

آخه زارت به مادر بچه میگن شاید فلج باشه!!!

اه.اعصابم خرد شد

دکتر جورابیان.فوق العاده س...

هم تلفنی بهت نوبت میده.هم بهت میگه اصن این سونو رو انجام میدن یانه

تلفن مطب دکتر جورابیان

۰۶۱۳۳۳۳۷۰۲۵

مکوندی دکتر اطفاله؟

دکتر آرتی متخصص ارتوپد کودکانه اهواز اگر مرتبطه به مشکلتون ویزیت برید پیششون 

مرکز تابان در کیانپارس انتهای خیابان ۵شرقی فک کنم خوب باشه باز میتونید تحقیق کنید 

۰۶۱۳۲۰۲

ممنون عزیز فقط کجاس شماره تماسی ازشون دارین؟؟

کیانپارس گلم...از ۱۱۸ میتونید بگیرید ولی نوبت دهیش حضوریه...آدرسش پهلوان غربی از پل کیانپارس ک بیای پایین سمت راست میشه 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
آخه مکوندی دکتره؟! آدمه اصن؟! این چه حرفیه به خانم تازه زایمان کرده با روحیه ی بسیار حساس و شکننده ...

اره بخدا افسرگی شدید گرفته بودم الان بدتر شدم نمیدونم چکار کنم دوس دارم الان برم سونو بگیرم ولی کسی نیس😭

اره بخدا افسرگی شدید گرفته بودم الان بدتر شدم نمیدونم چکار کنم دوس دارم الان برم سونو بگیرم ولی کسی ...

بابا چرت گفته مگه بدون سونو میشه نظر داد ببرش ی دکتر خوب

شاید مُردم حواسم نیست🙃