2777
2789
عنوان

کتک از شوهر

839 بازدید | 59 پست

سلام امشب با شوهرم دعوام شده ممنون میشم راهنماییم کنید امروز با شوهرم رفتیم خرید برای مامانش کشمش خرید زنگ زد به مامانش ک برات کشمش خریدم مامانش برگشت گفت به جای کشمش ماهی می‌خریدی ما تقریبا یه ماه پیش ماهی خریدیم مامانم اینا میخاستن بیان به شوهرم گفتم قلیه ماهی بزارم گفت نه شاید دوست نداشته باشن منم گفتم باشه الان به مادرش گفت ماهی داریم درست میکنم بیا اینجا من ناراحت شدم یه زره قیافه گرفتم داشت میوه میخورد با پشت چاقو زد تو پام گفت قیافه نگیر یه زره بحث کردیم بهم فش خواهر مادر داد قبلاً سر دعواهامون فش میداد منم بهش گفتم فش بدی منم ایندفعه فش میدم خلاصه منم دریغ نکردم قشنگ بارش کردم دیگ گفت مادر... ک من زدم تو صورتش اونم اومد کلی منو زد گفت فردا ازین خونه میری اینجا خونه منه میخاستم زنگ بزنه مامانم ک من نزاشتم گفتم خودم فردا میرم 😞من تازه ازدواج کردم به شهر غریبم وقتی به کسی محبت می‌کنه خیلی زود عصبی میشم دلم میخواد همون احترامی و ک من به خانواده اش می‌زارم باره بنظرتون توقع زیادیه😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر مادرش بوده ...درکت میکنم...شوهرتم نباید اون رفتارو باهات میکرد....

مادره از کجا میدونست اینا چی بینشون بوده!شوهرش وقیح و بیتربیته 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نمی‌خواد بری جایی ولی میخواست زنگ بزنه جلوشو نمیگرفتی  اون فحش داده مادرت تو ترسیدی ؟در ضمن نمیشه که شوهرت کامل مال خودت کنی چون بهر حال نمیشه رو خودت کار کن ..سعی کن اصلا باهاش وارد بحث نشی چون هم دستش شله هم دهنش

الهی نه عزیزدلم

چرا نزاشتی زنگ بزنه؟ 

بزار خانواده ت بفهمن این چه آدم وحشی ای هست

توام دیگه احترام نزار به مامان و باباش بگو اون حقی نداره با چاقو بزنه تو پاهات فورا بدون اینکه متوجه بشه برو پزشک قانونی 

عزیزم ازین به بعد واسه ننه این لندهور تعارف یوخ اصلا چیزی نگو هیچ نظری راجب خونوادهش نده بزار خودش تز بده وقتی حرفت نیست و بحثتون میشه.

از کبودیاتم عکس بگیر نگه دار ولی نبینه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.