سلام امشب با شوهرم دعوام شده ممنون میشم راهنماییم کنید امروز با شوهرم رفتیم خرید برای مامانش کشمش خرید زنگ زد به مامانش ک برات کشمش خریدم مامانش برگشت گفت به جای کشمش ماهی میخریدی ما تقریبا یه ماه پیش ماهی خریدیم مامانم اینا میخاستن بیان به شوهرم گفتم قلیه ماهی بزارم گفت نه شاید دوست نداشته باشن منم گفتم باشه الان به مادرش گفت ماهی داریم درست میکنم بیا اینجا من ناراحت شدم یه زره قیافه گرفتم داشت میوه میخورد با پشت چاقو زد تو پام گفت قیافه نگیر یه زره بحث کردیم بهم فش خواهر مادر داد قبلاً سر دعواهامون فش میداد منم بهش گفتم فش بدی منم ایندفعه فش میدم خلاصه منم دریغ نکردم قشنگ بارش کردم دیگ گفت مادر... ک من زدم تو صورتش اونم اومد کلی منو زد گفت فردا ازین خونه میری اینجا خونه منه میخاستم زنگ بزنه مامانم ک من نزاشتم گفتم خودم فردا میرم 😞من تازه ازدواج کردم به شهر غریبم وقتی به کسی محبت میکنه خیلی زود عصبی میشم دلم میخواد همون احترامی و ک من به خانواده اش میزارم باره بنظرتون توقع زیادیه😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخواد بری جایی ولی میخواست زنگ بزنه جلوشو نمیگرفتی اون فحش داده مادرت تو ترسیدی ؟در ضمن نمیشه که شوهرت کامل مال خودت کنی چون بهر حال نمیشه رو خودت کار کن ..سعی کن اصلا باهاش وارد بحث نشی چون هم دستش شله هم دهنش