2777
2789
عنوان

واما بازم بی بی چک منفی 😓

105 بازدید | 10 پست

ومنی ک دو ساعته گریه میکنم اروم نمیشم خدایا لطفا برات معجزه ک کاری نداره ازت خواهش میکنم  خدا جونم لطفا بهم نی نی بده 😓

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که به حق حضرت زهرا سلام الله علیها خدا به زودی یه نی نی سالم و صالح نصیبت کنه

ولی یه تجربه بگم.نمیدونم چه حشمتیه.ولی به چیزی اصرار داری خدا بهت نمیده.یه مدت بیخیال بچه شو و خودتون دو نفره خوش باشین.اصلا بگو بچه میخام چیکار .باور کن میبینی بعد یه مدت باردار شدی

عزیزم خواهر گلم مگه تو چندسالته که اینقدر عجله میکنی واسه بچه دار شدن شما که تازه عروسم هستی زندگیت رو بکن از دونفره هاتون تا میتونی لذت ببر من خودم ۱۰ ماه بعد از عروسیم اقدام کردم واسه بچه دارشدن ماه اول اقدامم بچه دارنشدم کلی گریه کردم که وای خدایه من من نازا هستم چقدر نذر و نیاز و دعا کردم که خدا به من بچه بده ولی خدایش باردار که شدم فقط میگفتم غلط کردم ازبس ویار داشتم بعدم که به دنیا اومد بیشتر گفتم غلط کردم چون تمام شبانه روز ۵ ساعتم خواب ندارم همش میگم چرا بیشتر از دونفرهامون لذت نبردم چرا زود یکی رو به زندگیم اضافه کردم خدا روشکر که خدا دامن من رو سبز کرد ان شاالله دامن شما هم سبز میشه ولی به خدا بچه داری از آنچه که فکر رو میکنی سخت تره همش میگم کاشکی اونقدر که بهم گفتن یه بچه بیار یکمم از سختیاش میگفتن که شوکه نشم پس گریه نکن عزیزه دلم شما هم ان شاالله هرچه زودتر یکی از ورجک هایه دهن سرویس کن به زندگیت اضافه میشه غصه خوردن نداره 😅

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
ولی یه تجربه بگم.نمیدونم چه حشمتیه.ولی به چیزی اصرار داری خدا بهت نمیده.یه مدت بیخیال بچه شو و خودتو ...

😘😘ممنونم عزیزم والا منم زدم ب بیخیالی دیشب تا ساعت گ3خوردای 4همه گریه هام کردم اضافه وزن دارم خیلی هم زیاده منم پا شدم رفتم پیاده روی و شروع کردم ب رژیم اساسی بیخیالشم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
عزیزم خواهر گلم مگه تو چندسالته که اینقدر عجله میکنی واسه بچه دار شدن شما که تازه عروسم هستی زندگیت ...

😘😘ممنونم عزیزم انشالله خدا براتون حفظش بکنه والا چی بگم خواهر دیشب تا ساعت 3خوردای 4گریه کردم امروز صبحم پا شدم رژیم گرفتم و رفتم پیاده روی اضافه وزنم خیلی زیاده

😘😘ممنونم عزیزم انشالله خدا براتون حفظش بکنه والا چی بگم خواهر دیشب تا ساعت 3خوردای 4گریه کردم امرو ...

خیلی ممنون عزیزه دلم ، کار خوبی میکنی یه مدت دست نگه دار تا وزنتو بیاری پایین من خودم انگاری گذاشته بودن دنبالم اینقدر الکی با عجله اقدام کردم واسه بارداری بعد اومدم به خودم دیدم ای دل غافل من با وزن بالا باردارشدم آخرشم مسمومیت بارداری و فشار خون گرفتم وزن بالا این ریسک رو میبره بالا حالا که دیگه یکسال و هفت ماه شده که زایمان کردم ولی موندم چاق رژیم میگیرم سایز کم میکنم ولی وزن نه واقعا حالم از این لحاظ گرفته س تو اشتباه منو انجام نده از سلامت دندوناتم مطمئن شو بعد اقدام کن خیلی خودت رو تقویت کن عزیزم

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
خیلی ممنون عزیزه دلم ، کار خوبی میکنی یه مدت دست نگه دار تا وزنتو بیاری پایین من خودم انگاری گذاشته ...

فداتم عزیزم ولا چی بگم ادمه دلش میخواد😂😂😂

سلام  پیج فلورا تاجیک رو فالو کن توی اینستاگرام  بادکش گرم رحم وتخمدان هم انجام بده  ...

سلام عزیزم چشم ممنونم انشالله