2777
2789
عنوان

مهدکودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 41 پست
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه بهشون میترسم امسال بفرستمش چون اوضاع خوب نیست

باشه ولی باز اگه تونستی ی تحقیق کوچیک بکن الان خیلی سخت گیر شدن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا منم میخوام بذارم ولی چیزایی شنیدم که ترجیح میدم آسیب های روحیشو به جون نخره تو خونه تنها بمونه ...

عزیزم شما چرا کلا بچه دارشدی پس؟

دلتو بزرگ کن.

بچه به یک حرکت کوچیک از سمت پدر مادر

حتی تن صدا امکان داره اسیب روحی بیینه

یا خونه کسی موندن و‌ دوتربتیه شدن بدترین نوع تریبیت هست..

یکم ارامش داشته باشه

بلاخرخ باید وارد جامعه بشه

الان الان سال بعد..نه سال بعدش..

و دقیقا بچه ای که رقته مهد با بچه ای که نرفت توی مدرسه خیلی مشهودن

💕

دختر من زیر سه ساله،در هفته چند روز با پرستارش میره مهد، از مهر ماه هم انشالا کامل میره، پس چکار کنه؟ تو خونه با آدم بزرگا بازی کنه فقط؟ مهد خوب انتخاب کنید خیالتون راحت تره

باشه ولی باز اگه تونستی ی تحقیق کوچیک بکن الان خیلی سخت گیر شدن

واقعا یعنی حق اینو دارن که بخاطر یسال دیر رفتن بچه ی من از تحصیل جا بمونه 🤕

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
واقعا یعنی حق اینو دارن که بخاطر یسال دیر رفتن بچه ی من از تحصیل جا بمونه 🤕

متاسفانه خیلی خیلی گیر میدن و سخت میگیرن قدبم اینطور نبود الان فرق کرده  حتما پیگیری کن اگه اشکال نداشت دوست داشتی صب کن ولی اگه دخترت خوبه و دوست داره بره هر چیزی بهتره تو سن خودش  اتفاق بیفته بازم هر طور صلاح میدونی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
از چه لحاظ نگرانین ؟ 

من کلا نگرانم 

از همه نظر

اطرافیانم میفرستن مهد ولی بچه ها واقعا حرفایی بهشون یاد میدن که نباید بعد اون بچه میاد طوطی وار حرفای بچه هارو تکرار میکنه و خب این خیلی بده وقتی به سن مدرسه برسه تقریبا خوب و بد رو تشخیص میده و میدونه هر حرفی رو نباید هرجایی بزنه

ولی از سن کم متاسفانه این تشخیص وجود نداره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه بهشون میترسم امسال بفرستمش چون اوضاع خوب نیست

میدونی چقدر توی روحیش اثر منفی میزاره؟؟؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
متاسفانه خیلی خیلی گیر میدن و سخت میگیرن قدبم اینطور نبود الان فرق کرده  حتما پیگیری کن اگه اشک ...

ممنونم از راهنماییتون

حتما پرس و جو میکنم امیدوارم کاری نداشته باشن و الا محبورم بفرستمش 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️