gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 عنوان طلاق توافقی 415 بازدید | 27 پست سلام شوهرم ترامادول میخوره و الکلی هم هست. من چحوری اینو ثابت کنم تک دادگاه. میخوام طلاق توافقی بگیرم تموم بش زود. ی دختر ۱ ساله دارم.حمایت خانواده هم ندارم میخوام از طریق بهزیستی طلاق بگیرم بنظرتون چیکار کنم واقعا اذیت دارم میشم. شوهرم الان سه ماه بامن نمیخواب رابطه نداریم شبها خونه نمیاد بیکار آواره میگرده خونم میاد فقط فحش دعوا دیگ خسته شدم واقعا میخوام طلاق سریع بگیرم تموم بش اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین 1402/01/29 | 02:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sageh عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1528 سلام عزیزم علائم خوردن قرص ترامادول چیه؟میشه بگی خیلی واجبه همه علایمشو بگی و اینکه از کجا فهمیدی قرص میخوره؟ برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
عماد_عابس عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2660 توافقی باید با خودش توافق کنی یا وکیل باهاش توافق کنه بقیه راها توافقی نیستو طول میکشه
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 سلام عزیزم علائم خوردن قرص ترامادول چیه؟ میشه بگی خیلی واجبه همه علایمشو بگی و اینکه از کجا فهمیدی ... تو ماشینش دیدم ی بستع داره خودشم اعتراف کرد اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
sageh عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1528 تو ماشینش دیدم ی بستع داره خودشم اعتراف کرد رفتار خاصی نداره؟که بشه تشخیص داد برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 رفتار خاصی نداره؟که بشه تشخیص داد زیاد میخوابه. خوردنی سرحال نخوردنی بی عصاب اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 وکیل بگیرید زود تر میشه از کدوم شهر هستید ابهر اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
sageh عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1528 زیاد میخوابه. خوردنی سرحال نخوردنی بی عصاب وای نامزد منم زیاد میخوابه چشاشم خیلی وقتا قرمزه بعضی موقع هاهم عصبیه و حوصله نداره🥺چیکار کنم از کجا بفهمم؟ برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
دلادلا عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2566 میفرستند آزمایشببین ثابت کردنش سخته طلاق توافقی باشه نیازی به اثبات نیست
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 وای نامزد منم زیاد میخوابه چشاشم خیلی وقتا قرمزه بعضی موقع هاهم عصبیه و حوصله نداره 🥺 چیکا ... ای بابا مطمعن شو بعد اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 نمیتونه ترک کنه پیش مشاور برید اخلاقش گوووه خیانت میکن اصلا احساس نمیکنم شوهر دارم همیش تنهام اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
sageh عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 1528 ای بابا مطمعن شو بعد نامزدم گارمنده صب چون زود بیدار میشه میگه برا همون میخوابم ولی قبل نامزدی تو تحقیق یکی گف قرص میخوره یعنی رفیقش گف این رف ازمایش ۱۰ گانه داد اورد منفی بود همشون ولی تازگیا اینطوری شدهدیگه علائم دیگه ای نداره که بشه تشخیص داد از رفتارش؟ برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
gorgdarya مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 2984 نامزدم گارمنده صب چون زود بیدار میشه میگه برا همون میخوابم ولی قبل نامزدی تو تحقیق یکی گف قرص میخوره ... وقتی قرص میخور خوابش نمیاد سرحال پر انرژی. وقتی نمیخوره بیحال عصبی حوصله نداره کم حرف زیر چشماش گود رنگش پریده اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین