2777
2789
عنوان

رسید ساز جعلی

1174 بازدید | 8 پست

سلام

من یه پسر خاله دارم وضعیت مالیشون معمولی بود پراید داشتن اول بعد یه مدت یهو پولدار شدن ب طوری که الان خود پسر خالم سانتافه زیر پاشه و خونه سه طبقه و...

تازگیا متوجه شدم میره تو خیابون به مردم میگه مثلا ۱۰۰ تومن احتیاج داره نقدی میگیره بهشون میگه با گوشی واریز میکنم بعد یه رسید جعلی نشون میده ک واریز کرده و اونهم باور میکنن و میره

البته خودش بهم تعریف کرد بهم اعتماد داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام باور کردی !

یعنی بین اون همه آدم کسی نبوده پیام واریز براش بره

احتمالا ساقی شده روش نشده بگه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
خدا نکنه ولی اگه با همون سانتافه رفتن زیر تریلی تعجب نکنین،مال مردم خوردن نداره

تازه جالب اینجاست میگه میرم سراغ اونایی ک قیافشون به آدمای ساده میخوره 😐 بعد بابای من صبح تا شب سرکار برای یه لقمه نون حلال همیشه هم هشتمین گروی نهمون

توام باور کردی ! یعنی بین اون همه آدم کسی نبوده پیام واریز براش بره احتمالا ساقی شده روش نشده بگه& ...

میگه اونایی ک یکم زرنگ بودن میگفتن پیام نیومده سریع براشون واقعا واریز میکرده یعنی از قبل مراحل واریزی انجام می‌داده و وقتی طرف میگفت پول نیومده اسمس نیومده سریع تایید میزده می‌رفته سراغ یه نفر دیگه

با این کار ضرر نمی‌کرده فقط پولشو نقد میکرده

میگه اونایی ک یکم زرنگ بودن میگفتن پیام نیومده سریع براشون واقعا واریز میکرده یعنی از قبل مراحل واری ...

بازم باورکردنی نیست

روزی چقدر مگه میشه به مردم اینو گفت 

اصلا چقدر پول نقد دارن مردم 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹