2777
2789
عنوان

حسادت به همه

287 بازدید | 44 پست

بچها من همیشه دوست دارم خودم ازهمه سرترباشه خانهای انچنانی وماشینهای انچنانی وطلاهای انچنانی هرکه هم داره حسادتم میگره مخصوصا جاریم که زندگیشم درحدنرمال هست ولی دوست دارم همیشه من سرترباشم .نیایددعوام کنیدهااا فقط ارومم کنیدلطفا کلا الان منفی منفیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن این اخلاقتو ترک کنی

چون تنها کسی که اذیت میشه خودتی 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

منم دوست دارم از همه سرتر باشم،اما نمیشینم‌خرص بخورم که فلانی چقد خوبه خوش به حالش اگرم حسادت کنم لحظه ای و گذراست،چون می‌دونم درون زندگی هرمی مشکلاتی هست که تو ازشون خبرنداری

امروز تولدمه ها گفتم که تبریک بگید هیشکی نگفته

تولدت مبارک💃💃💃🥳🥳🥳🥳

انشالله تو ثانیه به ثانیه زندگیت خوشی موج بزنه❤❤❤💚💚💚💛💛💛

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

خانوم‌ گل چون پیش خودت فکر میکنی کافی نیستی تواناییتو بیشتر کن مثلا کلاس نقاشی رنگ روغن برو،سمینارهای مختلف شرکت ،مطالعه داشته باش که بتونی تو جمع ها صحبت کنی و... اگه بعد چتدماه بعد این کارا آروم نشدی با یه مشاور یا روانشناس صحبت کن

حسادت به خودت بیشتر اسیب میزنه

میگن حسود هرگز نیاسود

تازه تو چه میدونی اون از درون چطوره ..تو ظاهر زندگیشومیبینی .منم جاریم به زندگیم حسادت میکنه و انقدر دعا وطلسم برام مینویسه ولی از دردای درونم انگار خبر نداره درحالی که خودش میبینه دردامو ولی دلش میخواد انگار حتی یه لبخند خشک خالی هم نزنم

دلتو صاف کن خدا بیشتر بهت میده ان شاالله

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..