2777
2789
عنوان

فن بیان ضعیف...

7261 بازدید | 41 پست

دوستان من بیست و خورده ای سالمه اما اصلا بلد نیستم خوب حرف بزنم نمیدونم چجوری بگم مثلا یه حرفی بهم میزنن اون لحظه نمیتونم جواب درست بدم مغزم انگاری قفل میشه احساس میکنم یه بچه قشنگ تر و بهتر از من حرف میزنه اصلا دایره لغاتم کمه

هیچ دوستی ندارم من از اول زیاد تو اجتماع نمیرفتم تنها بودم خونوادمم ساده بودن کلا مامانم کم سواد بود یه مدت دوره نوجوونی رمان زیاد میخوندم اونا خیلی تأثیر داشتن روم ینی بهتر شدم نسبت به قبل

ولی بازم میدونم که نسبت به سنم کم میدونم حرف زدنم به سنم نمیخوره بعضی موقع ها یکی یه چیزی میگه نمیتونم جوابشو بدم خیلی خجالت میکشم کسی هست مثل من بوده باشه بنظرتون چیکار کنم؟

ببخشید مثلا جواب بعضی حرفارو ذاتا نمیدونم مثلا جواب حرف( رسیدن بخیر) هرچی فکر میکنم جوابی واسش پیدا نمیکنم یا اصن جواب خاصی نمیخواد تشکر کافیه؟! یه مثال کوچیک زدم که به عمق فاجعه پی ببرین...میدونم طبیعی نیستم😔ای کاش کسی بود که درکم کنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار خواستم‌ توی یه جمع نسبتا‌متشخص بگم 

اسم‌  یک شخصی نوک زبونمه

گفتم نوکش‌ سر زبونمه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

باور کن فقط خودت اینجوری نیستی  خیلیا اینطورین

دقیقا

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 

طبیعی عزیزم ، منم همینطورم ، راه حلش سرکار رفتن یه جای شلوغه مثل منشی بیمارستان یا مطب، اداره یا رفتن به کلاس مختلف ، شرکت کردن تو اردوهای مختلف کلا رفت و آمد زیاد و تو اجتماع بودن

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
من یه بار خواستم‌ توی یه جمع نسبتا‌متشخص بگم  اسم‌  یک شخصی نوک زبونمه گفتم نوکش‌ سر زبو ...

خدا خفت نکنه😂😂😂😂🤣🤣🤣

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

عزیزم توی تعارفات ب بقیه گوش بده ببین چیا میگن ، اونی ک ب دلت میشینه رو نگه دار بگو

سلامت باشید برای خیلی چیزا جوابه

بیشتریا هم ک میبینی زیاد تعارف بلدن ، دقت کنی یه چی رو چنددد بار تکرار میکنن

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
منم اینطوریم ولی خانوادم قوی هستن تو حرف، باید کتاب زیاد بخونیم

اطلاعات یه طرف.. فن بیان قوی یه طرف.. فقط به مطالعه و کتاب خوندن نیست متاسفانه.. ریشش به اعتماد به نفس هم وصله..من خودم عاشق کتابم.. کتابم کم نخوندم.. اما خب فن بیان خیلی قوی هم ندارم.. معمولیه.. بنظرم ایشون یا یه مدت باید بره یه جای شلوغ کار کنه یا تو کلاس های فن بیان شرکت کنه..

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•