2777
2789
عنوان

از مرگ عزیزترین هام خیلی میترسم

154 بازدید | 23 پست

سلام ، امیدوارم حالتون خوب باشه

بچه ها ۴ ماهی هست خالم به صورت ناگهانی فوت کرده

از اون موقع به بعد من خیلی نگران شدم

همش‌ میترسم که پدر و مادرم خدایی نکرده اتفاقی براشون بیافته

ینی تمام ذهنم هر لحظه درگیر این ترس هست ، خیلی سرمو‌ گرم میکنم که از یادم بره ولی متاسفانه نمیشه

از یه طرف هم میگن که از هر چی بترسی سرت میاد

به این همه که فکر میکنم دیگه داغون میشم

کسی همچین اتفاقی براش افتاده ؟ به نظرتون چیکار باید کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه ترس از دست دادن پدرمو داشتم ک از دستش دادم فک میکردم میمیرم بعد رفتنش ک نمردم و جون کندم .ب جای اینا قدر بدون از هیچکاری براشون دریغ نکن ک بعدا پیشمون نشی ک حداقل وجدانت راحت باشه ک من هرکاری میتونستم کردم

مادرم مریض بودن و اواخر دیگه احساس خطر میکردم و همش میترسیدم،میگفتم خدایا منو با این امتحان نکن از پسش برنمیام،خیلی عجیب و غریب بهم وابسته بودیم با اینکه خودم دوتا بچه دارم همش احساس بی کسی میکنم

هیچ وقت از چیزی نترس خدای نکرده برای خودت جذب می‌کنی. الان این حست کاملا طبیعیه چون ناگهانی یه عزیزی رو از دست دادی اما سعی کن فکر بهش رو بزاری کنار و دیگه بهش پر و بال ندی قرار نیست همه یهو بمیرن . ایشون قسمتشون بوده 

من همیشه ترس از دست دادن پدرمو داشتم ک از دستش دادم فک میکردم میمیرم بعد رفتنش ک نمردم و جون کندم .ب ...

خدا رحمتشون کنه

من واقعا عاشقشونم‌ و خیلی به فکرشون‌ هستم

2790
2778
2791
2779
2792