2777
2789

🫤🫤🫤

اینا رو از کجا میارید وجدانا؟؟ 

چقدر سند روایی داره؟ 

چقدر معتبره؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🫤🫤🫤 اینا رو از کجا میارید وجدانا؟؟  چقدر سند روایی داره؟  چقدر معتبره؟

امشب شب اجابت دعاست؛ ارسال کن به هرکسی که مهربونه وبخوانید ( ۱ حمد – ۱ قدر – ۱ آیت الکرسی – ۳ توحید و ۷ تا صلوات) 

روایت است از حضرت محمد (ص) هرکس شب ۲۷ رمضان را به هفت مومن تبریک بگوید حاجتش برآورده می‌شود  

دادخواست فراخوانده شد 

❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد، ❤️ 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
گلم هیچ منبع موثقی در این خصوص نیست،اعمال شب ۲۷ رمضان سرچ کنید میاد

سرچ کردم  دعا ۲۷ رمضان اومد 

ما که هرشب دعا میکنیم گلم این ی شبم رو بقیه شبا 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

بخدا خسته شدم انقد نذر کردم انقد دعا کردم انقد دکتر رفتم و. کرم های مختلف استفاده کردم دیگه بریدم. تو رو خدا دعا کنید معجزه بشه برام شفا بگیرم یا ک بمیرم میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد پلکت پوست و چربی دیگه نداره بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه مجبورم همیشه میکاپای غلیظ کنم خسته شدم دعا کنید برام

سرچ کردم  دعا ۲۷ رمضان اومد  ما که هرشب دعا میکنیم گلم این ی شبم رو بقیه شبا

شبهه یا شایعه:

امشب شب اجابت دعاست؛ ارسال کن به هرکسی که مهربونه وبخوانید ( ۱ حمد – ۱ قدر –  ۱ آیت الکرسی –  ۳ توحید و ۷ تا صلوات)
روایت است از حضرت محمد (ص) هرکس شب ۲۷ رمضان را به هفت مومن تبریک بگوید حاجتش برآورده می‌شود.

۲۷ام  رمضان مبارک ، التماس دعا»

🔵پاسخ:

1⃣چنین مطلب و حدیثی از رسول خدا (ص) در هیچ منبع موثق و معتبری نیامده است.

2⃣این گونه مطالب به جهت تضعیف اعتقاد مردم، در صورت اجابت نشدن دعا و بی اعتبار و بی ارزش جلوه دادن دستورات دینی از سوی مخالفین دین نشر داده می‌شود.

✅اعمال مخصوص این شب (شب 27 ماه مبارک رمضان) عبارتند از:

1️⃣ انجام أعمال مشترك شب‌هاي ماه رمضان، به ويژه اعمال مشترك دهه آخر و شب های قدر.

2️⃣ خواندن دعاي: اَللّهُمّ ارْزقني التّجافِي عَن دار الغرور … [از امام زین العابدین (ع) نقل شده است که این دعا را در این شب مکرر می‏‌خواندند.]

3️⃣ [غسل كردن]

✅همچنین اعمال دیگری برای این شب (27ام ماه رمضان) منابع نقل شده است؛

1️⃣ از امام علی (ع) روایت شده است: از فضایل ماه رمضان فضایل نماز در آن از ایشان سوال شد. ایشان فرمودند: هر کس در شب بیست و هفتم ماه رمضان چهار رکعت نماز بخواند به این صورت؛ سوره حمد و ملک هر کدام یکبار، و اگر سوره تبارک را حفظ نیست و نمی‌تواند، سوره توحید را 25 مرتبه بخواند، خداوند او و والدینش را می‌آمرزد.

2️⃣ خواندن ۳۰ ركعت نماز [۱۵ نماز دو ركعتي]. به اين صورت كه هشت ركعت بين نماز مغرب و عشا و بيست و دو ركعت ديگر، پس از نماز عشا به جا آورده شود.

3️⃣ خواندن دعاي شب 27 ام ماه رمضان: يا مادّ الظّلِ و لَو شِئتَ جَعَلْتَهُ ساكِناً… .

4️⃣ خواندن دعایی منقول از پیامبر اکرم (ص) در این شب: رَبَّنا آمَنّا فَاغفرلنا ذنوبنا … .

5️⃣ خواندن دعای شب بیست و هفتم بر اساس کتاب های کهن: اَلْحَمْدُ لِلّه الّذي خَلَقَ بَدايعَهُ بقُدْرتِهِ … .

🖋پاسخ به شبهات

شبهه یا شایعه: امشب شب اجابت دعاست؛ ارسال کن به هرکسی که مهربونه وبخوانید ( ۱ حمد – ۱ قدر – & ...

خدا ازشون نگذره 

من خودم شخصا از رحمت خدا نا امید نمیشم

ممنون که اگاهم کردی خواهر🤲❤️

امشب شب اجابت دعاست؛ ارسال کن به هرکسی که مهربونه وبخوانید ( ۱ حمد – ۱ قدر – ۱ آیت الکرسی – ۳ توحی ...

😐😐🫤🫤🫤

سند و منبع موثق بیاری بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز