2777
2789
عنوان

درد اصلی خودشه

1358 بازدید | 43 پست

دو روزه شکمم درد میکنه تو‌حال خودم نیستم امروز رفتم دکتر گفت احتمالا فتق شکمی ایجاد شده خیلی ناراحتم چون اعصاب این دردو ندارم و کسیرو ندارم ازم مراقبت کنه  اومدم خونه م شلخته س نمیتونم جمعش کنم رفتم ک بخوابم از درد نتونستم کاری کنم همسرم اومد بعد دو روز تازه منو بغل کرد گفت چیشده گفتم هیچی از اون بیشتر از همه فراری و متنفرم گفت الان من باید از کی بپرسم تو چته گفتم هیچی نشده تو منو هل دادی به میز شکمم پاره شده بعدش ک دید خرابکاری کرده گورشو گم کرد گفت نوزاد خواهرم حالش خوب نیست هیچی نگفتم گفت مامانم مریضه جوابی ندادم گفت دردت چیه گفتم برو بیرون اونم رفت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگه آدم... میخوای زنگ بزن داداشش بگو از روزی که اومدم چند بار ازش خشونت فیزیکی دیدم ممکنه بیشتر بهم آسیب بزنه  

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
میگه بیخود برگشتی

سلام بهتری ؟دخترخوب بهش بگو چی شده فردا هزارتا ایراد میزاره روت میگه این قبلا اینجوری بوده .بذار فهمه کارخودشه .مثل دندونت وگردنت که هیچی نگفتی .. چرادیگرون براش مهم باشن ولی تواز دردات نگی بهش ...انشاالله که زودترخوب بشی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

😢😢😢😢  تو هنوز بچه ای  پیش پدر و مادرت باشی اینقدر مریض نمیشی از گل نازک تر بهت نمیگن  ،الان دغدغه تو بایددرس و کنکور باشه ،این جور آدمها که دست بزن دارن درست نمیشن  کتکت میزنه حتی ممکنه بعدش برات گریه کنه اما بازم کارشو تکرار مینکه...

عزیزم امثال شوهرت تو فامیل داشتیم ،به خدا قسم همسرشون بد ترین سرنوشت پیدا کردند اونهام هرچی خشونت خانگی داشتن از دیگران پنهان کردند اما آخرش خودشون نابود شدند یکی کامل روانی شد و دومی خودکشی کرد الان زندگی نباتی داره، به فکر خودت باش برو پزشکی قانونی ازش شکایت کن نترس با داداشت برو

به خدا قسم من همیشه بهت فکر میکنم  اگه بدونی چقدر استرس دارم همش میترسم یه اتفاقی برات بیفته ،ارت خواهش میکنم نریز تو خودت  به بزرگترها بگو  ،به خدا مردها هیچیشون نمیشه نگران اون نباش ... چرا تو این سن زجر بکشی کتک بخوری  راستش اصلا دوست نداشتم برگردی بالا هم گفتم امثال شوهرتو دیددم بی وجدان تر از این آدمها وجد نداره ...