2777
2789
عنوان

غم دنیا تو دلمه

876 بازدید | 87 پست

گفتم شاید اینجا بگم یه کمی از دردم کمتر شد

شوهر من یه ادم پارانوییدی وافسردست که دکتر گفته تو تاپیکام هست کامل 

خیلی شکاک،امروز یه دوستی دارم اون زنگ زد دو ساعت یه ریز حرف زد اون بدبختم از مشکلاتش میگفت ،البته مابینش ۳بار قطع کرد بعد نیم ساعت زنگ زد ،گوشی من پشت خطیو نمیگه اصلاااا،بعدش که قطع کردیم شوهرم زنگ زد که با کی حرف میزنی نیم ساعته گفتم فلانی گفت با فلانی انقد حرف نمیزنی من میام گوشیو میبینم گفتم بیا ببین طلا که پاکه چه منتش به خاک 

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

اومد دید حتی ساعتاشو با گوشی خودش که چه ساعتی به من زنگ زده گفت نه ساعتا نمیخونه یکی دیگست گفتم برو پرینت دربیار (خیلی ریلکس)گفت باید همین کارو بکنم 

بعدش دوباره گوشیو گرفتم گفتم تا ۷حرف زدم توام از ۶ونیم زنگ میزدی ،خلاصه خشکش زد گفتم برا همین چیزاست خیلی وقته از دلم پرتت کردم بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

زندگی با آدم شکاک عذابه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

شکاکی بد دردیه منم ب شوهرم شک دارم نمیخوام بهت توهین کنم  خدای نکرده 

من ی چیزایی دیدم که شک دارم ولی چراشوهرت بیخودی بهت شک داره اخه من میفهمم چقدر شوهرت داره اذیت میشه ...

لایک نکنید                      

انقدرررر بهم برخورده که فقط خدا میدونه 

منی که نه کاری کردم تا حالا نه مجردیم با کسی دوست بودم جوابم اینه 

هی خواهر دس رو دلم نزار که خونه این ادما درست نمیشن هیچوقت پیر شدیم ...

خبلی سخته شوهرت بگه میرم پیرینت میگیرم بدون دلیل

منم همینطور خیلی دلم غصه داره  بیا بغلم باهم گریه کنیم 😔😔😭

گریه کنیم که چی بشه؟تا کی؟بردم روانپزشک گفت ازش چیزی دیدی ؟گفت نع گفت پس دردت چیه 

شکاکی بد دردیه منم ب شوهرم شک دارم نمیخوام بهت توهین کنم  خدای نکرده  من ی چیزایی دیدم که ...

اون اذیت نمیشه من ۱۱سال پوسیدم