2777
2789
عنوان

قبولش دارین؟!

233 بازدید | 44 پست

برنامه زندگی پس از زندگی رو قبول دارین؟

بدون حاشیه جواب بدین ....

نظرتون زو کامل بگین

راجب افرادی ک تو کما ان..و برگشت داشتن!!!

اگ بهتون داستانی بگن از اون چیزای ک دیدن باور میکنین؟؟

کامل و واضح حواب بدین.

کنجکاو شدم بدونم راجبش نظرا رو...

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

آره خیلی دوسش دارم این برنامه رو...

چیز جدیدی که نمیگن همه اینارو از قبل میدونستیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی دوسش دارم این برنامه رو... چیز جدیدی که نمیگن همه اینارو از قبل میدونستیم

منم دوس دارم ولی اخیرا خیلی کنجکاویم زیاددشده

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

همشونا نه قبول ندارم 

یه جوریه حس میکنم هرکسی با دین عقاید مختلف به یه جایی دیگه میرن مثلا من میگم خدا به اون بزرگی که تیلیادرها و میلیادر ها کهکشان آسمون زمین سیاره آفریده چیجوری مونده به حجاب یه زن یا اینکه یه امام بیاد اون دنیا بگه واسه من گریه کردی بیا از آتیش نجاتت میدم اصلا با عقل جور در نمیاد 

من باور نمیکنم  ب نظرم چون ادما همیشه براشون سواله این قضیه  توهم راجع بهش میزنن

ی بخشایی بنظر من واقعیته ولی ی بخشای هم بر اساس اون چیزاییه ک ادم دیده ...خیلی دوس دارم تجربه کنم حالت کما رو .

و برگردم

صد در صد حقیقته

با مدرک و دلیل هست و اینکه مطابق آیات و روایات

جالبه حتی افراد خارج از کشور هم تجربش کردن

من قبول دارم چون خودم تقریبا تجربه کردم

ولی نمیتونم بگم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
آره خیلی دوسش دارم این برنامه رو... چیز جدیدی که نمیگن همه اینارو از قبل میدونستیم

دقیقا بخاطر همین ک همه ی اونارو از قبل میدونیم حس میکنم الکیه 

فقط توهم هست 

چرا همشون از یه جایی به بعد رو توضیح ندادن و فراتر رو ندیدن 

صد درصد قبول دارم 

دوس داری تجربه کنی و برگردی؟؟؟😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂