2777
2789
عنوان

ترس از سزارین

187 بازدید | 13 پست

وای بچه‌ها شب که می‌شه به قدری می‌ترسم وقتی به زایمانم فکرمی‌کنم که همه تنم عرق می‌کنه.سر سزارین اولم اصلا نترسیدم اما این بار انگاذ چون سنم بالاتر رفته جسارتم کم‌تر شده.می‌شه لطفا برای ارامش و قدرتم دعا کنید❤️

چقدر دوستت دارم‌ خدا

خیالت راحت باشه هیچی نیست 

خداروشکر کن طبیعی نیستی

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

ولی ی ماه بعدش چقد خوبه😍 آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا زایمان دوم چون ادم میدونه دقیقا چی میخواد بشه ترس داره. نگران نباش سعی کن از تجربیاتت استفاده کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ولی ی ماه بعدش چقد خوبه😍 آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد

اخ پسر اول من هم به قدری اروم بود که خدا می‌دونه.اصلا گریه نمی‌کرد بچه.ممنونم عزیزم❤️

چقدر دوستت دارم‌ خدا

من هر شب ۳ تا صلوات به نیت حضرت ابوالفضل و حضرت رقیه و حضرت علی اصغر میفرستادم و دعا میکردم زایمان راحتی داشته باشم

خدا شاهده اصلا نفهمیدم چطور زایمان کردمو دوران نقاحتش تموم شد

حالا سر زایمان اولم پدرم درومده بود

همش میگم سزارین دومم معجزه همون صلواتهای هرشبم بود💚

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
اصلا زایمان دوم چون ادم میدونه دقیقا چی میخواد بشه ترس داره. نگران نباش سعی کن از تجربیاتت استفاده ک ...

افرین دقیقا.وای خاک به سرم می‌خوان شکمم رو بشکافن😳

چقدر دوستت دارم‌ خدا
من هر شب ۳ تا صلوات به نیت حضرت ابوالفضل و حضرت رقیه و حضرت علی اصغر میفرستادم و دعا میکردم زایمان ر ...

الهي شکر😍امیدوارم برای من هم همین‌طور باشه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
اخ پسر اول من هم به قدری اروم بود که خدا می‌دونه.اصلا گریه نمی‌کرد بچه.ممنونم عزیزم❤️

دختر من زیر ی ماه آروم بود😅

ولی چقد لحظه های شیرین و زیبا و شگفت انگیزی پیش رو داری🥰❤

میارن صورت ماهشو میبینی.. دستای کوچولوش.. بوی تنش.. گریع هاش، اولین شیرخوردنش...😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دختر من زیر ی ماه آروم بود😅 ولی چقد لحظه های شیرین و زیبا و شگفت انگیزی پیش رو داری🥰❤ میارن صورت ...

از تصورش هم گریه‌ام گرفت.ممنونم عزیزم به خاطر انرژی مثبتت❤️❤️❤️

چقدر دوستت دارم‌ خدا
از تصورش هم گریه‌ام گرفت.ممنونم عزیزم به خاطر انرژی مثبتت❤️❤️❤️

عزیزی💋🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40