2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

51 بازدید | 11 پست

دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. خیلی سال با هم بودیم. حالم خیلی خوب نیست. افسرده شدم

. شمارشو گیر آوردم و با شماره ناشناس بهش پیام دادم خیلی نامردی و بی وجدانی و این حرفا.

بعدم بهم پیام داد شما؟ که مثلا رد گم کنی باشه. 

شما بودین چی کار می کردین. 

یعنی فهمیده منم؟ . چون  با شماره قبلیش زنگ زد جواب ندادم.  چی کار داشت زنگ زد؟ 

بعدم با شماره جدیدش پیام داد شما؟؟؟

نه جانم اگه شما نامردی نمیکردی 

اون غلط میکرد نامردی کنه 

شما با خدا نامردی کردی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حد خدا رو نگه نداشتی و با نامحرم به حرام بودی 

حتی اگر به حرف زدن باشه فقط 

خدا رو بندگی نکردی 

میخوای وفا ببینی ؟

نه جواب بی وفایی به خدا 

وفا نیست 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اگه ازدواج کرده کار درستی نکردین بهش پیام دادین حالا که همه چی بینتون تموم شده همسرش ببینه دلش می‌شک ...

عه. اون کار درستی کرد؟ که همینجوری ولم کرد و رفت. اصلا انگار ن انگار. 

عه. اون کار درستی کرد؟ که همینجوری ولم کرد و رفت. اصلا انگار ن انگار. 

نمی‌دونم شاید حق با شمایه 

چون تا حالا موقعیتی شما توشی برام پیش نیومده اما موقعیت همسر اون آقا چرا حتی فکر اینکه کسی به همسرم همچین پیامایی بده داغونم میکنه

نمی‌دونم شاید حق با شمایه  چون تا حالا موقعیتی شما توشی برام پیش نیومده اما موقعیت همسر اون آق ...

همون. اگه براتون پیش میومد ماجرای من. اون موقع متوجه می شدی چقدر زجر آوره 

همون. اگه براتون پیش میومد ماجرای من. اون موقع متوجه می شدی چقدر زجر آوره 

انشالله که بهترین آدما از این به بعد سر راهت قرار بگیرن و بهترین سرنوشت رو داشته باشی تا همه اینا از یادت بره ☺️