samirajoniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 12 عنوان وزن گیری جنین 133 بازدید | 16 پست خانوما من ۳۲ هفته رفتم سونو وزن ۱۸۵۰ بود چیکار کنم نمیخام خیلی چاق بشه بچه از زایمان میترسم اگ خوراکمو کم کنم تاثیری داره؟؟ 1402/01/28 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سعادتمندم عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 6771 ۳۲ هفته ۱۸۵۰ که زیاد نیست عزیزم خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15902 ماشاالله تپلیه... دقیق چند هفته سونو دادی؟ من سی هفته و چهار روز ۱۵۶۰ گرم بود دکتر گفت خوبه متوسطه دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
samirajoniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 12 وزنش خیلیم زیاد نیست میگن زیاده چیکار کنم بیشتر نشه
samirajoniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 12 ماشاالله تپلیه... دقیق چند هفته سونو دادی؟ من سی هفته و چهار روز ۱۵۶۰ گرم بود دکتر گفت خوبه متوسطه دقیق ۳۲ هفته و یک روز خب چ کنم بیشتر نشه خوراکمو کم کنم؟؟؟؟
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15902 دقیق ۳۲ هفته و یک روز خب چ کنم بیشتر نشه خوراکمو کم کنم؟؟؟؟ نه بزار تپلی باشه.. الان تو جدول را نگاه کردم بچت ۱۰۰ گرم اضافه داره که خیلی نیست دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
samirajoniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 12 نه بزار تپلی باشه.. الان تو جدول را نگاه کردم بچت ۱۰۰ گرم اضافه داره که خیلی نیست تپل باشع ک من پاره شم چه فایده میخام کم باشه ک اذیت نشم خیلییبیبییییییییی میترسم از زایمان
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15902 تپل باشع ک من پاره شم چه فایده میخام کم باشه ک اذیت نشم خیلییبیبییییییییی میترسم از زایمان عه طبیعی هستی؟ من سزارینم دوست دارم تپل باشه دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
samirajoniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 12 عه طبیعی هستی؟ من سزارینم دوست دارم تپل باشه اره طبیعی اینجا تا ۴ ونیم سزارین نمیکنن
samirajoniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 12 زیاد نیست که خوبه.👌🏻 نگرانم خییلی بالابره سر بدنیا اومدن اذیت بشم