2777
2789
عنوان

تشکیل قلب

157 بازدید | 18 پست

پایان هفت هفتگی تشکیل شده؟ دکترم امروز گفت باید بشه

من میخواستم هشت هفتگی برم که خیالم راحت تر باشه اما گفت پایان هفت هفتگی بیا

میترسم برم تشکیل نشده باشه من میدونم میمیرم از ترس دیگه

کسی بوده اینجا هفت هفتگی تشکیل نشده باشه یه مدت دیگه سونو داده باشه بفهمه حالا تشکیل شده ؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر زاده من قلبش ۹ هفتگی تشکیل شد

هر روز سوره یاسین بخون 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

من فک کنم توی هشت هفته باشم تازه پس فردا میخوام برم دکتر برای اولین بار

چرا این قدر استرس داری ومنفی فکر می کنی 

حتما قلبش تشکیل شده چرا نباید بشه 

خدا بزرگه توکل کن به خودش واصلا استرس نداشته باش وگرنه این نه ماه بیچاره میشی 

من سه تا بارداری هام آخر ۶ هفته تشکیل شده بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من هفت هفته و یک روز رفتم اکی بود 

نگران نباش برو اگه نسده باشه باز یک هفته بعد میری 

استرس براتون خوب نیست

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من هفته ۶ هستم ... دو روز پیش رفتم خبری نبود ... عجله نکن بسپار به خدا ریلکس باش ببین دکترت چی میگه

من هفته پیش هفته پنج رفتم زود بود خبری نبود نه نبض نه قلب 

دکتر گفت زود رفتی هفته دیگه بیا هفت هفتم تمام میشه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
من هفت هفته و یک روز رفتم اکی بود  نگران نباش برو اگه نسده باشه باز یک هفته بعد میری  اس ...

خداروشکر