2777
2789
عنوان

دوستانی که احکام بلدن لطفا بیایید

186 بازدید | 13 پست

بچه ها من کل اینترنت رو سرچ کردم ولی چیزی در این مورد پیدا نکردم که بتونه کمکم کنه.

من حدود ۲۰ روزی استحاضه بودم )قلیله( و نماز و روزه هامم با توجه ب احکام استحاضه انجام دادم.

تا اینکه زمان پریودم رسید و کاملا مطمئنم که حیض شدم حالا من باید نماز روزه هامو قطع کنم و یا اینکه چون ب روزهای استحاضم وصله باید. بذارم پای استحاضه کثیره و نماز و روزمو بگیرم.

اگر تمام شرایط حیض رو داری باید حیض قرار بدی برا منم همینجور شد زنگ زدم پرسیدم گفتن اینجوریه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌پریدی خودت داری میگی ده روز برو مرخصی فقط یه سوال چرا بیست روز خونریزی داری زایمان داشتی دختر کمخونی نگیری

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگر تمام شرایط حیض رو داری باید حیض قرار بدی برا منم همینجور شد زنگ زدم پرسیدم گفتن اینجوریه

آره بابا مطمئنم پریود شدم ولی چون هیچ جا نتونستم چیزی پیدا کنم شک میکنم

‌پریدی خودت داری میگی ده روز برو مرخصی فقط یه سوال چرا بیست روز خونریزی داری زایمان داشتی دختر کمخون ...

نه بخاطر کم کاری تیروئید اینطور شدم خونریزی نبود ۲۰ روز در حد لک و خون کم بود

نه بخاطر کم کاری تیروئید اینطور شدم خونریزی نبود ۲۰ روز در حد لک و خون کم بود

منم کم کاری دارم ولی بیست روز طبیعی نیست حتما این دفعه به دکترت بگو

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

سوالات شرعی خودتون رواز این برنامه بپرسین،تلفنی نیست،احکام بانوان هم داره قسمت گفتگو می تونین،همون موقع ازکارشناس سوال کنی جواب میدن

پاسخ سؤالات دینی خود را در نرم افزار «پاسخگو» بیابید
نسخه جدید :
https://cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی

آره از حالت عادی خارج شده بود دیگه دز داروم رو بیشتر کرد.

انشاله همیشه سالم و سلامت باشی