2777
2789

از قیافم و هیکلم راضی نیستم به نظر خودم اصلااا‌ خوشگل نیستم و بخاطر همین‌ اعتماد به نفس ندارم و توی جمع نمیتونم‌ با کسی ارتباط برقرار کنم و سعی میکنم همیشه تو خلوت خودم باشم🥲💔🤌🏻 مژه‌هام کوتاهه‌ رنگ چشمم قهوه‌ای خیلی تیره‌‌هست جوری که سیاه دیده میشه‌ بینیم متوسطه‌ و لبم‌ کوچیکه و حس میکنم گند زده به قیافم‌😑 صورتم‌ جای بعضی‌ از جوش‌ ها لک شده و پوستمم‌ گندمیه‌ و اصلاااااااا از این راضی نیستم از خودم بدم میاد نمیدونم‌ چکار کنم اعتماد به نفسم بره بالاا🥲💔 دخترایی‌ دیدم که از خودم بدترن‌‌ ولی اعتماد به نفسشون باعث شده‌ خودشونو‌ دوست داشته باشن با افتخار از خودشون تعریف کنن حسرت میخورم

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکست بزار تا اعتماد بنفست‌ رو تا سقف بالا ببریم

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
تو خیلی هم خوشگلی مشکل از اعتماد به نفسته فقط.. اونو درست کنی حله 

نمیدونم چکار کنم اعتماد به نفس داشته باشم و همش حس‌ میکنم خیلی زشتم و طرفی‌ که داره باهام صحبت میکنه از قیافم اذیت میشه حس‌ خیلی بدیههه😑

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑
چند سالته؟ بگو تا راهکار بهت بگم

۱۷

نمیدونم چکار کنم اعتماد به نفس داشته باشم و همش حس‌ میکنم خیلی زشتم و طرفی‌ که داره باهام صحبت میکنه ...

مشکلت رو با یک روانشناس درمیون بزار عزیزم 

کتاب هایی برای افزایش اعتماد بنفس بخون از کنار این مسئله ساده رد نشو که سلامت روانت رو بهم نریزه

بنظرم یکم هم به خودت برس که حس بهتری هم از خودت بگیری مثلا برو موهاتو کوتاه کن یا رنگ کن یه تغییری ایجاد کن که برات تازگی داشته باشه 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
سلام منم ۴۰سالمه.میخام یه پوست صاف و براق داشته باشم.راهکاری داری بگو.ممنون.پوستم سفیده و خیلی لک و. ...

اول از همه باید یه روتین پوستی داشته باشی

یه فیش واش مناسب نوع پوستت بخر سعی کن ژل شستشو بخری از فوم بهتره بعدم یه سرم ضدجوش بخر بعد از سرم هم آبرسان بزن و بعد هم مرطوب کننده هر وقت هم میری بیرون که زمستون باشه چه تابستون چه آفتاب باشه چه سایه ضدآفتاب فراموش نشه

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
۱۷

پوستت چطوره منظورم جوش و لک هست اگه راضی نیستی اون توضیحاتی که واسه یه خانوم دیگه تو همین تاپیک گفتم بخون بعدم واسه مژه هات یا ریمل بزن یا برو مژه بکار بعدا هم میتونی زل بزنی به لبات یا از همین الان ترفند آموزشی برای بزرگ شدن لب یاد بگیری تیپ هم خیلی مهمه و مدل مو

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
عکست بزار تا اعتماد بنفست‌ رو تا سقف بالا ببریم

باورت میشه از خودم عکسی ندارم هرچی میگیرم میگم چقد زشت شدم و پاکش میکنم حقیقتا‌ وقتی میبینم‌ دخترا همشون از خودشون عکسای خوشگل دارن و قیافشونم‌ خوبه گریم میگیره

همیشه قرار نیست برای عالی بودن ظاهرت خیلی خفن باشه..فقط خودتو باور داشته باش 

مشکل همینجاست‌ خودمو باور ندارم و حس میکنم کسی که باهام‌ صحبت میکنه از قیافم اذیت میشه

مشکل همینجاست‌ خودمو باور ندارم و حس میکنم کسی که باهام‌ صحبت میکنه از قیافم اذیت میشه

نه اصلا اینطور نیست همیشه طرف مقابل مارو 20درصد از چیزی که هستیم جذاب تر میبینه..سعی کن روتین پوستیتو رعایت کنی و حرفه‌ای انگیزشی به خودت بزن..

پوستت چطوره منظورم جوش و لک هست اگه راضی نیستی اون توضیحاتی که واسه یه خانوم دیگه تو همین تاپیک گفتم ...

جوش که زیاد ندارم لک هم چندتا هست 

آخه مامانم‌ همه‌جوره با ژل مخالفه‌ ، ترفندا رو بلدی؟

تیپمم‌ خوبه ولی مدل مو هرجور‌ میبندم‌ بهم نمیاد