2789
عنوان

دزفولیها

1297 بازدید | 28 پست

رستوران خوب و باکیفیت معرفی کنید ممنونم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام بلفی جان 

رستوران ساحلی پارک دولت عالیه 

رستوران  باغ فلاحت هم  خیابان شریعتی کوچه زرگران  خوبه 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رفتیم چند روز پیش درفپل یه فلافلی تو بازار بود 😌 فلافل خردبم خیلی هم تند بود

به به عالیه🥰🥰🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام بلفی جان  رستوران ساحلی پارک دولت عالیه  رستوران  باغ فلاحت هم  خیابان شر ...

ممنونم عزیزم یک رستوران سنتی قبلا تو خیابون شریعتی بود رفتیم پیدا نکردیم دیگه نیست یا جای دیگه رفته؟

ممنونم عزیزم یک رستوران سنتی قبلا تو خیابون شریعتی بود رفتیم پیدا نکردیم دیگه نیست یا جای دیگه رفته؟

کجای شریعتی رفتین عزیزم 

رستوران ایوان هم خیلی خیلی عالیه  شریعتی نبش ابوریحان هست 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

کجای شریعتی رفتین عزیزم  رستوران ایوان هم خیلی خیلی عالیه  شریعتی نبش ابوریحان هست

یک رستوران سنتی با وسایل قدیمی پله می‌خورد میرفت پایین آخرین بار عید ۹۷ رفتیم بعد دیگه کرونا شد زیاد نیومدیم

سلام عزیزم تو ی تاپیک قدیمی دیدم که گفتی جراحی معده انجام دادین و باردار شدی‌.

تو بارداری کاهش وزن ادامه پیدا کرد افزایش وزنت چطور بود بعد بارداری باز تونستی کم کنی؟

سر تا پا استرسم ن 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

سلام عزیزم تو ی تاپیک قدیمی دیدم که گفتی جراحی معده انجام دادین و باردار شدی‌. تو بارداری کاهش وزن ...

سلام 

من وزنم که ثابت شد باردار شدم دوران بارداری ۹ کیلو اضافه کردم بعدش هم نهایت ۷ تاش رو کم کردم 

هر سوالی داری من درخدمتم

ببخشید عزیزم نخواستم اونجابگم دقیق. من خوزستانم بهبهان

من کرجم خیلی دوریم کاش نزدیک بودیم😔

منم دزفول میخوامممم🥲

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

یک رستوران سنتی با وسایل قدیمی پله می‌خورد میرفت پایین آخرین بار عید ۹۷ رفتیم بعد دیگه کرونا شد زیاد ...

دلنوازان؟

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html