2777
2789
عنوان

دوستی ندارم

131 بازدید | 14 پست

سلام. من دوست صمیمی ندارم. تو خوابگاهم. با بیشترا حرف میزنم و خوبم ولی هیج دوستی ندارم ک باهاش فیلم ببینم. باهاش غذا درست کنم. من ی مدت با ی نفر خیلی احساس راحتی میکردم ولی باهام 1 بار غذا درست کرد. فیلمم با من ندید.. بعد خیلی زورگو و حساس  هم هس طوری ک بقیه هم فهمیدن. بهم میگ این و واسم بیار. کتریم و بیار. من واسش انجام نمیدم. میگم من نمیتونم خودت بیار البته با شوخی ک ناراحت نشه ولی کلا قهر کرد نگام نمیکنه. حتی بهش هم چند بار گفتم بریم بیرون خوش بگذرونیم فقط 2 بار رفتیم اونم وسیله خرید واس خودش. چیکار کنم تنهایی تو خوابگاه؟ 

بنظرتون اشتباه کردم ک بهش گفتم خودت بیار؟ چون همش زورگو میگ و دستور میده. مثلا میگ اون تخت واس منه. سفره رو حتما اینجا بزار.هی میگ تو چرا کدو رو پوست نمیکنی؟ هی میگم ما کدو رو پوست نمیکنیم 4 بار گفت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرتون اشتباه کردم ک بهش گفتم خودت بیار؟ چون همش زورگو میگ و دستور میده. مثلا میگ اون تخت واس منه. ...

نه عزیزم  همچین آدمایی فردا روز سوار سرت میشن. از من به شما نصحیت به دوستات محبت کن ولی با هیچ کدومشون صمیمی نشو ضربه میخوری مگر این که صد در صد بهش اطمینان کنی .

اینجا بیشترا باهم صمیمین. کنار هم میشینن رو تخت. باهم شوخی میکنن ولی من تو خوابگاه مخصوصا اتاق تنهام

اونجا نیستم وگرنه خودم رفیقت میشدم باهم میرفتیم صفا سیتی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم