2777
2789
عزیزم ۷ماهه زایمان کردم موهام در حد کچلی میریزه چکار کنم؟

اب پیاز بزن به کف سرت تا جایی ک میتونی تحمل کن ،تقریبا نیم ساعت بعد برو بشور پیاز مو قوت میگیره ،ماسک روغن زیتون و روغن ارگان ،قبل حمام بزن به کف سر ماساژ بده ،بعد بشور ،ژل آلوئه ورا هم خوبه ،

پست ها رو بخونید باز هم مطالب هست ک شاید بدردتون بخوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🔴 #تضادهای بین دو طب

مواردی که طب سنتی توصیه می‌کند:

۱. کشک، پنیر، ماست و دوغ در افراد #سردمزاج، موجب #تشدید_پوکی_استخوان و دردهای مفصلی‌ست.

۲. روغن حیوانی #بازکننده‌ی_عروق هست(منظور #دنبه یا #پیه نیست).

۳. مصرف آب زیاد باعث #سستی_بدن، #تنبلی و افزایش بیماریهاست.

۴. عسل، انگور، انجیر مانع از کار افتادن لوزالمعده(#پانکراس) و ایجاد بیماری دیابت شده و #درمان‌کننده_دیابت هستند.

۵. برای پیشگیری از #کمردرد یا درمان آن، حتما باید #ورزش کرد تا #عضلات_شکم و کمر تقویت شوند(در دردهای ناشی از #حوادث انجام ورزش ممنوع است).

۶. مصرف وعده #ناهار در افراد بالای ۴۰ سال #ممنوع است مگر #کار_فیزیکی یا #ورزش انجام دهند یا دستگاه گوارش گرم و قوی داشته باشند.

۷. مصرف وعده #شام به جد توصیه می‌شود منتها در #ابتدای_شب.

۸. وعده‌ی شام نباید خیلی #سبک باشد و معمولا باید از #غذاهای_پختنی استفاده کرد ولی باید با حجم کم مصرف کرد.

براساس متون طب سنتی ایران، نوشیدن یک فنجان عرق چهل گیاه که از ترکیب چند نوع مختلف از گیاهان دارویی تولید شده، پیش از وعده های غذایی به تقویت معده و بهبود عملکرد آن کمک می کند.

عطاریها ، و یسری جاها هست ک جلو خودتون روغنگیری میکنن،بپرسید،

برای رویش مجدد مو چی خوبه ؟ من موهای خیییییییییلی پرپشت و برلق و خوبی داشتم جوری بود ک محال بود کسی ببینه و چیزی نگه الان وقتی مبافم اندازا ی دم موش شده جلو موهام کاملا خالی شده و کف سرم پیداست موهام خشن و زبر شدن .دارم میمیرم از ناراحتی متاسفانه پلی کیستیک این بلا رو سر موهام آورده 😔

سلام، واقعا ممنونم از تاپیک خوبت، 

من بعد دو زایمان الان موهام خیلی کم پشت شده و نازک، 

روشهایی رو امتحان کردم در طب سنتی ولی زیاد جواب نگرفتم،

الانم در دوران شیردهی هستم و سعی می کنم تغذیه سالمی داشته باشم، آزمایش هم دادم مشکلی در تیروئید و هورمون و کمبود ویتامین نشون نداد،

بنظرت چکار کنم موهام نریزه و موهای جدید در بیاد و قوی بشه،

فک کنم سرم طبعش گرمه چون یه روغن هفت گیاه گرفته بودم با اینکه موهامو قوی میکرد و انگاری موهای ریزی داشت در میومد ولی کف سرم داشت جوش میزد و ریزش قطع نشد،

میشه بهم راهکار بدی، یه دنیا ممنونم

واسه گودی زیرچشم وتیره شدنش چی خوبه

اگر به خاطر کمبود خواب دور چشم شما گود افتاده و تیره شده این راه حل را امتحان کنید !👁

یک فنجان معمولی چای بابونه درست کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس 1 ق.غ جوش شیرین را اضافه کنید و این دو را به خوبی مخلوط کنید. یک پد پنبه ای بردارید و داخل چای بزنید و زیر چشمتان بگذارید. 10 تا 15 دقیقه صبرکنید و سپس زیر چشم را با آب بشورید

تکرار شود ،انشاالله نتیجه بگیرید

برای رویش مجدد مو چی خوبه ؟ من موهای خیییییییییلی پرپشت و برلق و خوبی داشتم جوری بود ک محال بود کسی ...

اب پباز خیلی عالیه ،باعث رویش مجدد میشه ،پیاز مو قوت میگیره ،رشد مو عالی میشه ،ماسکهای طبیعی هم بهت گفتم روغن آرگان روغن زیتون روغن فندق ،

اما باید مدتی استفاده کنی ،تا انشاالله نتیجه بگیری

سلام، واقعا ممنونم از تاپیک خوبت،  من بعد دو زایمان الان موهام خیلی کم پشت شده و نازک،  ...

هر روغنی ک میزنید بعد چنددقیقه حتما بشورید نهایت نیم ساعت ،چون یه دلیل خراب شدن و ریزش مو چرب بودن هست. 

اب پباز خیلی عالیه ،باعث رویش مجدد میشه ،پیاز مو قوت میگیره ،رشد مو عالی میشه ،ماسکهای طبیعی هم  روغن آرگان روغن زیتون روغن فندق ،

اما باید مدتی استفاده کنی ،تا انشاالله نتیجه بگیری

ناخن هایتان استحکام ندارد؟

🔹با خوردن پروتئین می توانید به ناخن هایتان استحکام بیشتری داده و آنها را تقویت کنید.

🔹پروتئین باعث ساختن کراتین (ماده ی تشکیل دهنده ی ناخن) می شود.

🔹سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان، گوشت بوقلمون، ماهی تن و حبوبات همه در این منظور به شما کمک می کنند.

سعی کنید همیشه لبخند بر لب داشته باشید!

🔹 طبق نتایج پژوهشها، لبخند زدن حتی در هنگام عصبانیت میتواند به میزان 80 درصد خصومت و تنش را برطرف کرده و احتمال حمله قلبی را به میزان 70 درصد کاهش دهد.

خوردن لیمو شیرین در دوران بارداری کاملا بی خطر و مفید است. لیمو شیرین حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم و کربوهیدرات است که می تواند هم برای زنان باردار و هم برای جنین بسیار سودمند باشد.

لیمو شیرین با تامین آب بدن می تواند جایگزین مناسبی برای چای و قهوه در بارداری‌ باشد.