2777
2789
❤️غلبه خون 🧐افراد #دموی با دقت بیشتری بخوانند. 💢علت: غلبه خلط دم در بدن، رژیم غذایی و سبک ...

دموی چیه .من حساسیت فصلی دارم قرمزی وجوش هم میزنه صورت وکمر اینام 

جسمم اینجاس و روحم جایی که او نفس میکشد

کله پاچه خورها بدانند !

از نظر تغذیه ای؛ بهتـــرین قسمت، ‌«پاچه» است که چربی کمی دارد و بدترین بخش «مغز‌» است که سرشار از کلسترول است و هر یک مغز به اندازه 8 زرده تخم مرغ  کلسترول دارد❗️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک نوع میوه بخورید

خوردن چند نوع ميوه با هم خوب نيست

🔻 البته مصرف هم‌زمان ميوه‌هايی مثل پرتقال و نارنگی كه از يك خانواده هستند مشكل كمتری ايجاد می‌كند اما خوردن خيار به تنهايی، به‌خصوص در فصل سرد می‌تواند باعث مشكلاتی مثل نفخ و سوءهاضمه و در برخی باعث ترش كردن، رخوت و سستی، خواب‌آلودگي و اختلال حافظه شود.

پس بهتر است خیار را با نمک بخورید.

موزهم چون يبوست ايجاد میكند، بهتر است به صورت حلقه‌حلقه، با مقداری عسل خورده شود

دموی چیه .من حساسیت فصلی دارم قرمزی وجوش هم میزنه صورت وکمر اینام 

افراد صاحب مزاج :

این مزاج که از غلبه خلط دم بر بدن نشات میگیرد، باعث میشود تا فرد خون بیشتری داشته و دارای بدنی گرم و مرطوب باشد و همین امر باعث می شود که این افراد تحمل کمتری در محیط های گرم و مرطوب داشته باشند.

صبحانه خرما بخورید !🌞

▫️کلسیم و ویتامین های آن باعث شادابی و طراوت پوست شده، از کم خونی جلوگیری کرده، موها را پرپشت و بوی بد دهان را رفع میکند

ضد سرطان بوده و برای تعادل اعصاب مفیدست

لیمو عمانی چربی ‌ها و اسیدهای چرب غذا را جذب میکند، به همین علت توصیه میشه از خوردن لیمو عمانی داخل قرمه ‌سبزی، قیمه و آبگوشت صرف نظر کنید و در آخر پخت لیمو عمانی را دور بریزید،

کم خوابیدن كودكان باعث افزایش لجبازی میشود

🔹خواب شب مهمتر از خواب روز است چون در خواب روزانه عواملی نظیر نور و صدا باعث بر هم خوردن ریتم خواب میشود و کودک پس از بیداری آرامش ندارد.

نواربهداشتی درعفونت و نازایی نقش زیادی دارد

🔹رحم قدرت مکش دارد و ضایعات نواربهداشتی راجذب میکند و این باعث بروز انواع کیست وفیبروم میشود

🔹نواربهداشتی را زود به زود تعویض کنید

♦️🔹  چه غذاهایی برای استخوان ها مفید هستند؟

برای اینکه استخوان های خود را در شرایط عالی نگه دارید، باید رژیم غذایی خود را با این مواد غذایی غنی کنید:

1. محصولات لبنی. شیر، پنیرهای سفت، ماست و پنیر دلمه تامین کننده اصلی کلسیم هستند. آنها همچنین حاوی ویتامین D هستند که به جذب این عنصر کمک می کند.

2. سبزها. اسفناج، کرفس انواع کلم. آنها علاوه بر کلسیم، سرشار از ویتامین های B، E و PP هستند.

3. ماهی. حاوی ویتامین D، فسفر و اسیدهای چرب امگا 3 است که برای جذب کلسیم ضروری هستند.

4. غلات و حبوبات. استخوان ها و مفاصل علاوه بر کلسیم به منیزیم نیاز دارند که در سبوس گندم، غلات و حبوبات وجود دارد.

منیزیم، روی، فسفر، منگنز و مس نیز باید در رژیم غذایی باشد.

سلام عزیزم درباره پسوریازیس هم بذارین خیلی خارش هاش اذیت کننده من داغونم

باید چرب کنید پوستتو. اما همیشه تمیز. آلودگی سم هست برای پسوریلزیست ،متاسفانه درمان قطعی نداره. 

روغن زیتون طبیعی بزن رو پوستت،نزار خشک بشه ک به خارش بیفته،

مصرف ویتامین بخصوص ویتامین D میتونه سیستم ایمنی بدنتو بالا ببره

بهید چرب کنید پوستتو. اما همیشه تمیز. آلودگی سم هست برای پسوریلزیست ،متاسفانه درمان قطعی نداره.  ...

ممنون عزیزم.بله متاسفانه داروهای شیمیایی دست ساز میزنم یه مقدلر کمک کندده است.ببخشید رژیم جنسیت پسر بخام بگیرم برا خارش هام بد؟خودتون هم رژیم اگ دارین بذارین ممنون.البته من یبار طب سنتی رژیم داد بهم نشد