2777
2789

برای از بین بردن لکه ها و آثار بعد از سوختگی و گوشت زائد طب سنتی چه راهکاری دارد؟

✍️ روغن گل سرخ + سرکه خیلی ترش را به محل لکه های بعد از سوختگی مالش دهید. این ماساژ باید تکرار شود.

داروی دیگر عدس قرمز را پودر کرده با سرکه و گلاب خوب مخلوط شود محلول قرمز رنگ میشود به موضع بمالید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شلغم برای زن باردار چه خواصی دارد؟

زن حامله ای كه در مدت بارداری شلغم خورده باشد

✨بچه اش زودتر رشد كرده

✨زودتر حرف می زند

✨و حتی زودتر راه می افتد

✨و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت.

اره.  روغن سیاهدانه و روغن زیتون قاطی کن نصف به نصف ،ماساژ بده پاتو ،تا جایی ک میتونی ،گرم میش ...

خدا خیرتون بده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

شربت_سرماخوردگی_طبیعی چیست؟

🔅خرما

🔅عناب

🔅انجیر

🔅کشمش

از هرکدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده و روزی ۳ فنجان میل کنید.

خواص:⇩

🔹خلط آور

🔸ضد سرفه

🔹رفع سینه درد

نسخه‌هایی نتیجه بخش برای درمان کم‌خونی کدامند؟

🔸مصرف ماش در خورشت‌ها یا به صورت ماش پلو، علاوه بر تولید خون موجب ارتقا کیفیت خون نیز می‌شود

📍مصرف شیره انگور به صورت شربت یکی دو ق در یک لیوان آب روزی دو تا سه بار، بسته به شدت کم‌خونی

📍آب حاصل از پختن راسته یا فقرات گوسفند موجب تولید خون لطیف با حرارتی ملایم می‌شود(۳۰۰ گرم فقرات+ ۴ لیوان آب+ پیاز، نمک، زردچوبه)

📍سیب زرد شیرین یک تا دو عدد رنده ریز شده به علاوه یک سوم لیوان گلاب و عرق بیدمشک به علاوه یکی دو ق غ شیره انگور

📍آب حاصل از پخت نخود آبگوشتی به همراه فقرات گوسفندی (دو مشت نخود از قبل خیس خورده، ۳۰۰ گرم فقرات، ۵ لیوان آب، زردچوبه، نمک، پیاز) آهسته بپزد تا یک لیوان عصاره غلیظ بماند نخود و فقرات را جدا کنید و فقط آب آن میل شود.

🔴 خوراکی های لاغر کننده شکم و پهلو

◽گوجه فرنگی ، گریپ فروت ، گلابی ، موز

◽ادویه ها ، زنجبیل ، فلفل سیاه ، دارچین ، جنسینگ ، زردچوبه

◽سرکه سیب ، سیب ، ذغال اخته ، پرتقال

◽آجیل ، گندم ، لوبیا ، عدس ، مارچوبه ، آووکادو ، جو

🔴 انگور را با هسته بخورید👌

خون را تصفیه و با عفونت های بدن مقابله میکند

بدن را در برابر آلودگیها حفظ کرده، تأثیر منفی دخانیات را تا حد زیادی کاهش داده و خستگی چشم رارفع میکند.

✅ چای را با کدام می خورید؟

برخلاف باور عموم حبه قند را با دیگر مکمل ها مقایسه کنید

◽۲ عدد بیسکویت ۱۴۰ کالری

◽۲ عدد قند ۲۰ کالری

◽۲۰۰ گرم شکلات ۱۰۰ کالری

◽۱۰ عدد توت ۲۰ کالری

◽۱۵ عدد کشمش ۲۰ کالری

◽۱ عدد خرما ۲۰ کالری

9 ادویه که می‌توانند به کاهش وزن کمک کند کدامند؟

🍃 جینسینگ

برخی از انواع جینسینگ می‌تواند سوخت و ساز بدن را زیاد کرده و انرژی را افزایش دهد. با توجه به تحقیق دانشگاه مریلند، جینسینگ Panax به طور خاص دارای خواص کاهش وزن است.

🌶 فلفل قرمز

فلفل قرمز با عنصر اصلی خود یعنی، کپسایسین، بدن را گرم کرده و به سوزاندن چربی کمک و اشتها را سرکوب می‌کند. همچنین با توجه به پژوهش‌های انجام شده در دانشگاه پاردو، با افزایش سوخت و ساز بدن، سبب می‌شود بدن کالری بیشتری بسوزاند.

🍀 دارچین

دارچین، قند خون و کلسترول LDL (نوع بد) را کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهند که این ماده می‌تواند سوخت و ساز بدن و سطح انسولین را افزایش دهد و این یعنی کاهش احتمال ابتلا به دیابت. برای ایجاد طعم شیرینی از دارچین استفاده کنید.

🌸فلفل سیاه

این ادویه محبوب خانواده‌ها می‌تواند سوخت و ساز بدن را از طریق ماده اصلی آن، یعنی پپرین افزایش دهد. فلفل سیاه نه تنها به بهبود هضم غذا کمک می‌کند بلکه موجب افزایش سرعت سوزاندن چربی نیز می‌گردد. بر اساس تحقیق دانشگاه اوکلاهما، در واقع، فلفل سیاه می‌تواند به طور بالقوه به اندازه راه رفتن به مدت 20 دقیقه، کالری بسوزاند.

🍂 خردل

خردل در واقع یک ماده عالی برای کاهش وزن است. محققان موسسه پلی تکنیک دانشگاه آکسفورد انگلستان می‌گویند که یک قاشق چایخوری می‌تواند سرعت متابولیسم را تقریبا 25 درصد افزایش دهد.

🌸 زردچوبه

زردچوبه، این ادویه نارنجی روشن، به شکستن چربی و به تنظیم متابولیسم بدن کمک می‌کند. با توجه به تحقیقات دانشگاه کلمبیا زردچوبه همچنین در کاهش خطر ابتلا به دیابت موثر است.

🍁 زنجبیل

مطالعات نشان می‌دهند که زنجبیل می‌تواند اشتها را سرکوب کرده و به هضم غذا کمک کند، سموم را از بدن خارج کرده و با بالا بردن درجه حرارت بدن به افزایش متابولیسم منجر شود.

🌼 هل

هل موجب افزایش متابولیسم و کاهش چربی اشباع شده می‌گردد. همچنین می‌تواند به هضم سالم غذا کمک کند.

🍃 زیره

زیره ضمن اینکه به مراحل هضم غذا و تولید انرژی کمک می‌کند، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکنند.