2777
2789
سلام هزیزم خداروشکر تاپیکتونو دیدم عزیزم من دو هفتس پاهام اصلا جون نداره توش اصلا نمیتونم را برم ...

خوردن عسل و سیاهدانه هم خیلی کمکت میکنه ،و مصرف میوه بخصوص موز ،

سردیجات مصرف نکن ،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوردن عسل و سیاهدانه هم خیلی کمکت میکنه ،و مصرف میوه بخصوص موز ، سردیجات مصرف نکن ،

چشم عزیزم خرما هم زیاد میخورم تو گرمیجاتا 

ممنون ازت خدا خیرت بده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
چشم عزیزم ممنون واقعا عزیزم یعنی ماساژ بدم تو صعفش اثر داره؟ ب نظرتون خوب میشه تا هفته دیکه؟

اره. 

روغن سیاهدانه و روغن زیتون قاطی کن نصف به نصف ،ماساژ بده پاتو ،تا جایی ک میتونی ،گرم میشه عضلاتت ،درد اروم میشه. 

من بهرکی گفتم جواب گرفته

راهکاری برای سفید شدن پوست صورت و دست دارید ؟

اب لیمو طبیعی بزن به صورتت بعد چنددقیقه بشور،اما باید مدتی انجام بدی ،سفیدآب بزن به صورتت مثل لایه بردار عمل میکنه اما همه اینا بعد مدتی جواب میده و متوجه تغییر پوستت میشی. 

شستشو با شیر ،ماسک ماست و تخم مرغ،

ماسک خیار ،

چرا در قدیم از ظروف سفالی و گلی برای پخت و پز استفادە می شد؟

👈ظرف سفالی طبیعی و غیر سمی است و بخار را در خود نگه می دارد. همچنین مواد مغذی محلول در آب را نیز در خود حفظ می کند. ظرف سفالی گرما را در خود حفظ می‌کند و سازگار با محیط‌ زیست است.

در ظروف فلزی مانند آلومینیم، نیکل و کروم، احتمال نشت فلز به مواد غذایی وجود دارد؛ درحالی‌ که این خطر در ظروف گلی وجود ندارد.

چرا چای را با هل بخوریم؟

اضافه کردن 1 یا 2 دانه هل به چای به کاهش تجمع چربی‌ها کمک میکند، پوست شما را جلا میدهد، سردرد را تسکین، حالت تهوع را رفع و نفخ و سوء هاضمه را درمان میکند.