2777
2789

✅ مصرف ذرت به زنانی که تازه زایمان کرده اند و کودکانی که به کمخونی مبتلا هستند توصیه شده.

🍿کلسیم و فسفر موجود در ذرت تاثیر چشمگیری بر استخوان ‌سازی کودکان درحال رشد دارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواص کرچک برای مبارزه با روماتیسم چیست؟

✍️ دانه کرچک سرشار از ریسینولئیک اسید، اولئیک اسید، لینولئیک اسید و اسیدهای چرب متعدد است. همه این اسیدها برای    

درمان نقرس و روماتیسممفید هستند. روغن دانه کرچک، خاصیت نفوذپذیری سریع دارد. زیرا زمانی که این روغن را بر نواحی آسیب دیده می‌گذارید، دردتان فورا کاهش می‌یابد.

🔺 در اکثر مواقع، برای افزایش تاثیر دارویی روغن کرچک ، آن را با گیاهان و روغن‌های معطر دیگر ترکیب می‌کنند.

👌 برای کسب نتایج طولانی مدت، باید آن را هر روز مصرف کنید.

حقایقی که باید در مورد وعده صبحانه بدانید کدامند؟

▫️صبحانه از چاقی جلوگیری می کند.

▫️صبحانه باید متنوع باشد.

▫️صبحانه تنظیم کننده قند خون است.

▫️صبحانه انرژی و تمرکز را افزایش می دهد.

▫️صبحانه استرس را کم می کند.

▫️افرادی که صبحانه می خورند، سالم تر هستند.

▫️صبحانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

افزایش طول عمر با مصرف روزانه‌ی کدام مواد غذایی ممکن است؟

🔹سیر

🔹عدس

🔹رازیانه

🔹چای سبز

🔹برنج قهوه‌ای

🔹شکلات سیاه

🔹سیب زمینی بخارپز

🔹سبزیجات معطر مانند رزماری، آویشن، ریحان و ...

مصرف فست فود‌هاچه عوارضی دارند؟

به علت فقر غذایی "کمبود منیزیم،روی، آهن و ويتامينB" بامشكلاتي براي جسم همراه است.

🔸کمبود ویتامین B میتواند منجر به تخریب اعصاب،کاهش حافظه، بی حوصلگی و کندی ذهن شود.

🟠 تدابیری که طبایع دموی باید در ماه رمضان رعایت کنند

۱_ از خواب زیاد بپرهیزند.  

۲_بعد از سحر نخوابند و بیدار باشند

۳_ خواب قیلوله برای این طبایع مناسب است (نیم ساعت و حداکثر یک ساعت)

۴_حجم غذا را کاهش دهند

۵_از میوه ها و سبزیجات دارای طبع سرد خصوصا سرد و خشک استفاده کنند

۶_ مصرف سبزیجات و میوه ها در این طبایع کمی بیشتر باشد.

🍵برای رفع عطش از سویق عدس، آب انار،  رب انار، رب ریواس، رب آلبالو میتوانند استفاده کنند

🍗غذاهایی که طبایع دموی می توانند در ماه رمضان استفاده کنند

۱_ خروس جوان خانگی

۲_جوجه مرغ خانگی

۳_گوشت کبابی به همراه سماق

۴_ماهی سفید

۵_ ماهی بخار پز یا قلیه ماهی

🥬میوه ها و سبزیجات مناسب برای طبایع دموی

کاهو، گشنیز، خرفه، لوبیا سبز، ریواس، برگ لطیف انگور

🍇میوه های مورد نیاز

انگور، لیموترش، پرتقال،گریپ فروت،  آلبالو، گیلاس

سلام هزیزم خداروشکر تاپیکتونو دیدم

عزیزم من دو هفتس پاهام اصلا جون نداره توش

اصلا

نمیتونم را برم وایسم

اول نمیدونسم دلیلشو بعداا فهمیدم کرونا گرفتم و زده به پاهام 

دوروز سرگار نرفتم

از هفته آینده باید برم سرکار خیلی نگرانم😰راهکار بدین توروخدا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
سلام هزیزم خداروشکر تاپیکتونو دیدم عزیزم من دو هفتس پاهام اصلا جون نداره توش اصلا نمیتونم را برم ...

چشم ،تو تاپیک نگاه کن یسری چیزا در مورد  هست ک میتونه کمکت کنه ،ماساژ روغن زیتون و سیاهدانه خیلی کمک میکنه ،مصرف دمنوش خوبه ،اویشن پونه نعنا ،مصرف ادویجات دارچین زنجبیل ،

غذای مقوی سوپ قلم،

انشاالله تونسته باشم کمکت کرده باشم

برای پیشگیری از سقط جنین چیکار کنیم؟

میوه طلایی!

👈مصرف «به» برای زنان باردار توصیه شده چون علاوه بر اینکه طبق روایات باعث می شودکودک زیبا و خوش خلق شود به تقویت رحم زن کمک کرده و مانع سقط جنین می شود.

👈مصرف میوه «به» باعث رفع حالت تهوع شده و علاوه بر اینکه مصرف و بوئیدن آن موجب نشاط و تقویت قلب و مغز می‌شود، برای رفع بی‌خوابی و عصبانیت نیز کاربرد دارد.

درمان فشارخون سرد در طب سننی چگونه است؟

👈بلغمی ها دچار این فشار خون می شوند فشارخونی است که در دستگاه فشار مینیم فشار بالا می رود. بیش تر زنان دچار این فشارخون می شوند.

🔸خوراک گرمی ها (رازیانه، عسل و سایر گرمی ها)

🔹درمان اعصاب با شربت زعفران، عرق بهار نارنج

🔸دوسین هر 8 تا 12 ساعت یک قاشق مرباخوری

چشم ،تو تاپیک نگاه کن یسری چیزا در مورد  هست ک میتونه کمکت کنه ،ماساژ روغن زیتون و سیاهدانه خیل ...

چشم عزیزم ممنون واقعا

عزیزم یعنی ماساژ بدم تو صعفش اثر داره؟

ب نظرتون خوب میشه تا هفته دیکه؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣