2777
عنوان

یه گربه پیدا کردم

1435 بازدید | 127 پست

یه گربه چند روزه تو انبار خونمون پیدا کردم مادرش بنظرم ولش کرده چون قبلا در انبار خراب بود لابد اونجا گذاشتتش بعد که در انبار رو درست کردیم دیگه نتونسته ببرتش 

الان همش التماس مامانم میکنم که مراقبش باشم ولی مامانم نمیزاره میگه ولش کن مادرش خودش میبرتش ولی الان دو ساعته تو حیاته از یه طرف دمای بدنش خیلی پایینیه و بنظر میاد گرسنست چون همش صدا میده هی صدا میده هی ساکت میشه تکون هم زیاد نمیخوره یه گوشه خوابیده چکار کنم دلم براش خیلی میسوزه ولی مادرم نمیزاره حتی بگیرمش بزور و التماس با پارچه بردم گذاشتمش تو سبد تو حیاط امروز واقعا روز بدی داشتم فک نکنم تحمل مردن یه گربه رو کنم از اونجایی که من عاشق گربه هام ولی مامانم ازشون متنفره حتی بابام همین طور با تفنگ اونا رو می کشه خیلی ناراحتم خیلیییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونه بخوره هنوز خیلی کوچیک حتی چشماش بستست

آخی عزیزم 😔

ما هم یه نوزاد گربه پیدا کردیم

شیر میدادیم بهش ، نمیتونست بخوره

از گرسنگی داشت تلف میشد

آخرش ساعتای ۱۲ _ ۱ شب از داروخونه براش شیشه خریدیم بهش شیر دادیم سیر شد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

آخی عزیزم 😔 ما هم یه نوزاد گربه پیدا کردیم شیر میدادیم بهش ، نمیتونست بخوره از گرسنگی داشت تلف م ...

خوش بحالت ...

الان من از ناراحتی و دلسوزیم که نمیتونم کاری براش کنم دارم میمیرم

خوش بحالت ... الان من از ناراحتی و دلسوزیم که نمیتونم کاری براش کنم دارم میمیرم

خب بهش شیر بده

چرا نمیدی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻