2777
2789
عنوان

شما باشید کمک میکنید به شوهرتون؟؟

1526 بازدید | 54 پست

نزدیک چهل میلیون به یکی باید بده تا سره برج 

میگه طلاتو بفروش ، منم نمیفروشم 

میگم از پدرت و خواهرت بگیر ، چون همیشه میگفت از پدرم و خواهرم قرض گرفتم!!! پولاشو میداد به اونا ، بعد پیش من زنگ میزد مبالغ کلان ازشون میخواست ، اونام سریع میفرستادن 

چقدر منو تحقیر کرد جلو خانوادش با اینکاراش!

فقط برای اینکه کلاس بزاره

الان بی پول شده ، دیگه نمیتونه از اون پولا خرج کنه ! میگم بگیر از خانوادت ، مگه هر لحظه ازونا قرض نمیگرفتی! بهانه میاره ! حالا هی میگه یه تیکه طلا بفروش ، پولشو بدم 

شما باشید میفروشید؟

اره من اگه بهم نگه هم  میفروشم براش

چیزی با ارزش تر از شوهرم ندارم

طلا که آهن پاره اس چه ارزشی داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا

آخه بستگی به رفتارهای شوهرتون داره خب 

چی بگیم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بستگی داره دلیل فروش چی باشه ینی پولش و بخواد چیکار کنه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

بااین شرایطی که گفتی نه

درشرایط معمولی و اگه اون قدر میدونست بله میدادم فرقی نداشت زندگی هردومون بود

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

نه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ببین من برام فرقی نداره شوهرم فرشته باشه شیطان به هیج وجه طلاهامو نمی‌فروشم

هرکی اینجا تاپیک خواهر شوهری واینا میزنه باید مسلح به جلیقه ضد گلوله باشه😃 کاربری دست سه نفره😉
جووون ب تو

یه جور گفتی مور مورم شد

رفتم ببینم خانومی یا آقا🤣🤣🤣🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری