اول اينو بگم هدف شما قابل احترام و تلاشه...
منم مث شما مسير كنكورو گذروندم.استرستونو درك ميكنم.تمايلتون براي مستقل شدن.درامد داشتن از همون زمان دانشجويي و...
اگه خوندي و قبول ميشي ك افرين خدا قوتت بده و انشالله بهترينا نصيبت بشه...
روي حرفم بااوناييه كه از فرهنگيان براي خودشون بت ساختن!طرف چندين سال عمر گرانبهاشو،بهترين سنين زندگيشو نشسته پشت كنكور ك فقط فرهنگيان بياره💔
اخه ب چه قيمتي عزيز من؟؟
من پدرم فرهنگي بوده.از حقوق و مزايا و امكاناتشون خبر دارم.باور كن انقدام نياز نيست بخاطرش خودتو، روحتو آزرده كني.. تو ميتوني يه رشته ي ديگه بخوني و آزمون استخدامي بدي براي همون معلمي(اگ واقعا انقد تدريسو دوس داري،ميگن ميخوان وردارن ولي حالا حالاها بااين همه كمبود نيرو نميتونن)
يا كلي وزارت خونه ها و رشته هاي ديگه شانستو امتحان كني و شك نكن كليييي موفق ميشي. اگر تلاش داشته باشي و پشتكار...الان اشناي ما با رتبه١٥٠٠ انساني فرهنگيان نيورده! دخترخالم با٢٥٠٠نيورد!
ولي كسايي روهم داشتيم ك طرف حسابداري خوند الان بانكه! اقتصادخوند ازمون تامين اجتماعي قبول شده انگار. جغرافي خونده حتي! ولي تلاااااش كرده براي استخدامي و قبول شده...
بازم ميگم نميخوام فرهنگيانو تخريب كنم، قطعا مزاياي خيلي خوبي ام داره ولي تروخدا روحو روانتونو بخاطرش بهم نريزيد.شما خيلي باارزش تر ازين حرفاييد💔