2777
2789

اول اينو بگم هدف شما قابل احترام و تلاشه...

منم مث شما مسير كنكورو گذروندم.استرستونو درك ميكنم.تمايلتون براي مستقل شدن.درامد داشتن از همون زمان دانشجويي و...

اگه خوندي و قبول ميشي ك افرين خدا قوتت بده و انشالله بهترينا نصيبت بشه...

روي حرفم بااوناييه كه از فرهنگيان براي خودشون بت ساختن!طرف چندين سال عمر گرانبهاشو،بهترين سنين زندگيشو نشسته پشت كنكور ك فقط فرهنگيان بياره💔

اخه ب چه قيمتي عزيز من؟؟ 

من پدرم فرهنگي بوده.از حقوق و مزايا و امكاناتشون خبر دارم.باور كن انقدام نياز نيست بخاطرش خودتو، روحتو آزرده كني.. تو ميتوني يه رشته ي ديگه بخوني و آزمون استخدامي بدي براي همون معلمي(اگ واقعا انقد تدريسو دوس داري،ميگن ميخوان وردارن ولي حالا حالاها بااين همه كمبود نيرو نميتونن)

يا كلي وزارت خونه ها و رشته هاي ديگه شانستو امتحان كني و شك نكن كليييي موفق ميشي. اگر تلاش داشته باشي و پشتكار...الان اشناي ما با رتبه١٥٠٠ انساني فرهنگيان نيورده! دخترخالم با٢٥٠٠نيورد!

ولي كسايي روهم داشتيم ك طرف حسابداري خوند الان بانكه! اقتصادخوند ازمون تامين اجتماعي قبول شده انگار. جغرافي خونده حتي! ولي تلاااااش كرده براي استخدامي و قبول شده... 

بازم ميگم نميخوام فرهنگيانو تخريب كنم، قطعا مزاياي خيلي خوبي ام داره ولي تروخدا روحو روانتونو بخاطرش بهم نريزيد.شما خيلي باارزش تر ازين حرفاييد💔

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدر منم فرهنگی هستش. حقوقش که پایینه نسبت به بقیه شغل های دولتی. مزایا هم نداره

هيچ جايي اندازه اموزش پرورش كم نيست. بااينحال انقدددددد طرفدار داره

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
هيچ جايي اندازه اموزش پرورش كم نيست. بااينحال انقدددددد طرفدار داره

دخترا ها علاقه دارن به معلمی و گرنه پسرا علاقشون زیاد نیست بخاطر همین حقوق کم

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)