2777
2789

بیاید از حس و حالتون بگید من ک نزدیک ۳۹ هفته ام برییییییدم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۵هفتمه منکه دارم میمیرم

خیلی فشار رومه خسته شدم تنبل هم شدم خونمم کثیییییف 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

اگه سزاريني هستي ميتوني الان زايمان كني

من٣٨ هفته و٤ روز سر دخترم زايمان كردم

اگه يادتون موند واسه منم دعا كنين موقع زايمان اسمم نگار

غربالگري واسم ريسك زده سلفري دادم شكر خدا خوب بود هفته ديگه سونو و اكو دارم روز و شبم يكيه خدا دل همه رو شاد كنه كنارشم دل من

اگه سزاريني هستي ميتوني الان زايمان كني من٣٨ هفته و٤ روز سر دخترم زايمان كردم اگه يادتون موند واسه ...

ان شاالله ب حق فاطمه زهرا بچت سالم بیاد بغلت ن عزیزم سزارینی نیستم اگ بودم الان زاییده بودم دختر اولم ۴۱ هفته دنیا اومد اینم نمیدونم هنوز

خیلی فشار رومه خسته شدم تنبل هم شدم خونمم کثیییییف 

منم شرایط تورودارم تازه انفلونزاگرفتم رو ب موتم😭😭ازماه پنجم دردلگن وکمروشکم دارم  گشاد راه میرم سنگین تنبل بی حوصله همش میگم چجوری زایمان میتونم بکنم،بچه اولته؟جنسیت نی نی چیه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ان شاالله ب حق فاطمه زهرا بچت سالم بیاد بغلت ن عزیزم سزارینی نیستم اگ بودم الان زاییده بودم دختر اول ...

خداروشكر عزيزم اونجا كه جاش عاليه هرچي هم بيشتر بمونه دنيا اومد راحتري 

خدا حفظشون كنه واست عزيزم

غصه تميزي خونه نخور دنيا كه اومد سر پا شدي ديدي كه ٢ ماه اول همش ميخوابن ميتوني تميز كني😍

اگه يادت موند وقت زايمان واسم دعا كن عزيزم خيليي محتاج دعام

انشالله به راحتي و سلامتي زايمان كني و ني ني صحيح و سالممممم😍

منم شرایط تورودارم تازه انفلونزاگرفتم رو ب موتم😭😭ازماه پنجم دردلگن وکمروشکم دارم  گشاد راه می ...

دختره بچه دوممه من خونمم کثیفه اصلا نمیتونم پاشم بشورم بسابم

خداروشكر عزيزم اونجا كه جاش عاليه هرچي هم بيشتر بمونه دنيا اومد راحتري  خدا حفظشون كنه واست عز ...

باشه عزیزم حتمااا وای من دخترم تا ۶ ماه تمااااااااام وق وقش بود صب و شببب

دختره بچه دوممه من خونمم کثیفه اصلا نمیتونم پاشم بشورم بسابم

منم همینطور،البته برامن فقط فرشا کثیفه که میدم قالیشویی،اما دارم جم میکنم اثاث کشی دارم شکرخدا میرم خونه خودم  برای پذیرایی هم فرش میخرم،میمونه چیدن لوازم که مامانم میادکمک احتمالا مادرشوهرمم بیاد بعد عید باید خونه روتمیز کنم خلاصه کلی کاردارم وحوصله ندارم وبدنم نمیکشه😁منم بچه دومم ودختره😍

منم همینطور،البته برامن فقط فرشا کثیفه که میدم قالیشویی،اما دارم جم میکنم اثاث کشی دارم شکرخدا میرم ...

من اولی هم دختره متاسفانه شوهرم عاشق پسر

من اولی هم دختره متاسفانه شوهرم عاشق پسر

خیلیم عالی دوتا خواهر عشقن😍😍😍انشالله سومی پسر باشه  خدا هردوشونو برات حفظ کنه