2777
2789
عنوان

درخواست دعا

46 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من سی و چهار سالمه هنوز ازدواج نکردم بدترین آدم هارو هم که از خودم خیلی پایین تر بودن قبول کردم که ازدواج کنم اما نشد من خیلی تنهام کسی رو تو این دنیا ندارم به جز مادر پیرم، دعا کنید لطفا زودتر ازدواج کنم بچه دار بشم کسی رو داشته باشم مادرم خیلی نگرانمه میگه بعد من تو تنها می مونی تو این دنیا من هیچ فامیل و اشنایی هم ندارم ، بعضی وقتا میگم تنها بمونم تو این دنیا چیکار کنم باید برم خانه سالمندان یا چی، ادم وقتی هیچکس نداشته باشه خیلی این دنیا ترسناکه، سنم هم که زیاده میگن بعد سی و پنج باردار شدن خیلی دیره ، با هر مردی هم اشنا میشم میگن یک سال اشنا بشیم خصوصیات هم بشناسیم بعد یک سال هم میبینی طرف گذاشته رفته با یکی دیگه، اصلا برای مردها مهم نیست چون سن باروری محدود ندارن خیلی نگرانم تو این کشور با این مردها، من که امیدی به هیچ مردی ندارم حداقل میخوام یه بچه داشته باشم که تو این دنیای بزرگ دلم گرم باشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ایشالا ی بخت خوب نصیبت بشههه جز دعا کاری از دستم بر نمیاد🥲🥲چند روز دیگ عازم مشهدم اسمتو بگو برات د ...

ممنون عزیزم فرناز لطف میکنی انشالله چندین برابر خوبی به خودت برگرده🙏💝

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوتا بیمار تصادفی داریم به نام امین رضا وایلیا به نیت شفا عاجلشون. هرکی میتونه براشون سوره حمد میخونه اجرتون با حضرت زهرا س

بسم الله الرحمان الرحیم 

✨اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.✨🌱