2777
2789
اه نباید میگفتی نیسی دیگه‌ عادی جواب میدادی میفهمیدیم چی میخواسته بگه😂😁

از بلاک درارم هنوز ندیده

بخواد چیزی بگه حوصلشو ندارم با بلاک پیشگیری کردم😂

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه چطور😐

به دلیل اینکه داشت به سبک مسخره ای سر صحبتو باز میکرد ولی تو بلاک کردی ری..دی بهش😂

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
به دلیل اینکه داشت به سبک مسخره ای سر صحبتو باز میکرد ولی تو بلاک کردی ری..دی بهش😂

روش خیلی قدیمیه دادا😂😂

از بلاک درارم هنوز ندیده بخواد چیزی بگه حوصلشو ندارم با بلاک پیشگیری کردم😂

اره درار یا میخواسته سر حرفو باز کنه یا اشتباه پیام‌ داده😂

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑
اره درار یا میخواسته سر حرفو باز کنه یا اشتباه پیام‌ داده😂

رو کاربریم اسمم هست

اسم داداشمو نوشته میگه خودشی😑😂

رو کاربریم اسمم هست  اسم داداشمو نوشته میگه خودشی😑😂

اوه اوه پس میخواسته سر حرفو باز کنه😁😂

چندسالشه‌

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑
😂 ۲۰

به پای هم پیر شید😁💖

واییی خدا نکنههه تو قلبم یکی رو دارم جاشو ب هیشکی نمیدم🖤

خب پس‌ بزار بلاک بمونه