evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 عنوان طب سنتی 39 بازدید | 4 پست سلام دوستان دیروز طب سنتی بودم برای حجامتدو تا دارو گیاهی داد یک روز خواب بود هنوزم خوایم میاد رفتم بهش گفتم دارو میگه پس نمیگیرم پولم پس نمیدم باید به کجا گزارش بدم ؟کسی میدونه ؟برای دو تا دارو ۳۵۰ ازم گرفته اونم داروی که خیلی عوارض داره 🫒 1402/01/28 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 چ داروی هس نمی دونن که میگه برای آروم کردن خواب ت من رفتم برای صورتم رفتم که فلج بل درمان کنه برای جیب خودش دارو داد بهم 🫒
لیلی۲۰۰۰ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 11319 نمی دونن که میگه برای آروم کردن خواب ت من رفتم برای صورتم رفتم که فلج بل درمان کنه برای جی ... دیگه طب سنتی هم مثل دارو شیمیایی هس همون شیمایی ام میری دکتر یه مشت قرص میده تضمین خوب شدن ک نمیدن من حالا طب سنتی رو بیشتر قبول چون حداقل داروها مضر نیس
evans مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 645 دیگه طب سنتی هم مثل دارو شیمیایی هس همون شیمایی ام میری دکتر یه مشت قرص میده تضمین خوب شدن ک نمیدن م ... کد نظام پزشکی ش رو استعلام گرفتم کد و اسم برای ی شخص دیگه س 🫒