2777
2789
عنوان

گرفتکی صدا

663 بازدید | 19 پست

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر من ی پسر به شدت شیطون دارم که ی سره صدام بلنده و از دستش داد میکشم الان نزدیک یک ماهه صدام گرفته شده داشتم سرش با تمام حرصم داد میزدم وسطش صدام گرفت و برام موند از شانس بدم من دور از جون همه باشه و خدا ب همه سلامتی بده پدر بزرگم سنش ۷۰خورده ای بود و سیگار و الکل و تریاک مصرف میکرد سرطان خنجره گرفته بود من اون موقع خیییلی کوچیک بودم الان که صدام یک ماهه گرفته خییییلی میترسم اینم بگم توی این یک ماه بازم رعایت نکردم و حرص و جوش و داد و هوارم ب جاس از دست شیطونه خان بنظرتون چکارکنم بهترشم؟؟؟حتما برم دکتر عکس خنجره بگیرم؟؟؟

سلام بگیرید خیلی بهتره.چون مامان منم گرفتگی صدا داشت موقع ناراحتی یا عصبی شدنش بیشتر میشد همیشه میگفت بستنی سنتی خوردم از اونه تا رفت دکتر عکس حنجره گرفت وفهمید پولیپ حنجره داره برداشت راحت شد.اگه تهرانی برو بیمارستان امیر اعلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول اینکه اگه پسرت زیر سن بلوغه و مخصوصاً اگه مزاجش گرم باشه، طبیعیه یه مقدار شیطنت داشته باشه. پس حرص الکی نخور. ولی می تونی با ترک گرمی جات نظیر ادویه های تند بخصوص فلفل سیاه، عسل، سیاه دونه، زنجفیل، سیر و پیاز بخصوص سرخ کرده و خام، دارچین، زعفرون، هل، گوشت شتر و... حرارتش رو کمتر کنی. ضمناً یادت باشه بچه کوچک رو به هیچ تو خونه حبس نکن. اگه مزاج بچت گرمه حداقل روزی یه بار باید ببریش بیرون از خونه بازی کنه و حرارتش رو تخلیه کنه. همچنین صله رحم و رفتن به خونه اقوام هم خیلی براش خوبه. در فصل تابستان و بهار که هوا گرمه استخر رفتن و آب تنی هم براش عالیه. یک روز در میان دوش آب ولرم(نه داغ) براش خیلی خوبه. همچنین همیشه رو همه غذاهاش آبلیمو طبیعی بریز. و اگه بازم شیطنت داشت می تونی شربت نارنج یا آبلیمو بهش بدی. با رعایت این موارد بچت آرومتر می شه و لازم نیست که دیگه سرش داد بزنی تا صداتم بگیره. خودتم یکی داد و بیداد نکن. دوم اینکه اگه احساس سوزش هم داری تو حنجرت شربت ابلیمو، شربت نارنج، دوغ ترش خوبه برات. اما اگه سوزش نداری لعاب تخم به برات خوبه، یا یک قاشق غذاخوری بارهنگ رو با یک لیوان آبجوش دم کن بعد از چند دقیقه با کمی شکر بخور. همچنین مصرف سرکه و ترشی ها، سرخ کردنی ها، غذاهای تند، انواع سس، ادویه های تند مانند فلفل، فست فود ها بخصوص سوسیس و کالباس هم پرهیز کن.

اول اینکه اگه پسرت زیر سن بلوغه و مخصوصاً اگه مزاجش گرم باشه، طبیعیه یه مقدار شیطنت داشته باشه. پس ح ...

ممنونم عزیزم زحمت کشیدی بله پسرم۴سالشه هرچی میگم از حرصم همه رو برعکس انجام میده هوشش خوبه وخیییلی بادب و خوش صحبت ولی اعداد و رنگا و خیلی چیزارو هرچی میگمم یاد نمیگیره حرصم میده آنقدر داد میزنم و تذکر میدم و بکن نکن میکنم صدام اصلا درست نمیشه یک ماهه 😭😭😭😭😭

شمال

درر هر صورت،‌ به بچت غذاهایی که خشکی ایجاد می کنند نده، مثل غذاهای تند، بخصوص فلفل سیاه، انواع سس ها، عسل، کنجد و فرآورده های کنجد، خرما و فراورده های ان، سیاه دونه، زعفران، هل، دارچین، سیر و پیاز بخصوص خام و سرخ شده، کلاً غذاهای سرخ کردنی کمتر بهش بده، فست فود ها به ویژه سوسیس و کالباس، قهوه،نسکافه، شکلات، کاکاؤو، چای به میزان زیاد، سرکه و ترشی ها و... احتمال زیاد به مغز بچت خشکی عارض شده، برا همینم لجبازی می کنه. تا می تونی بهش غذاهای رطوبت زا مثل اش، سوپ، آب گوشت، اشکنه و... بده. همچنین شیر چایی هم براش خوبه، سالاد کاهو+روغن زیتون+آبلیمو یا آب نارنج براش خیلی خوبه، خیار در فصل گرما براش خوبه. البته همراه غذاهای پخته نباشه. یبوستم داره؟