2777
2789
عنوان

سوالل

59 بازدید | 9 پست

یه ادم مبتدی از زمانی ک بره ارایشگری یه لاینشو یاد بگیره چقد زمان میبره تا زمانی که بتونه باش کار کنه و درامد کسب کنع ؟؟

(نگید بستگی ب خودت داره حدودشو بگید )

بستگی داره چه لاینیو امتحان کنی 

ناخن رو اصلا سمتش نرو هم دست زیاد شده هم حداقل ۱سالو نیم زمان مسبره کار تمیز تحویل بدی

مژه خوبه اکستنشن و کاشت حدودا ۳/۴ماه به طور مداوم تمرین داشته باشی اوکی میشی

بافت خوبه ولی اگر ادم بی حوصله ای هستی نرو سمتش بافتو که یاد بگیری فقط باید دستت فرز بشه بهترین گزینس افرو و اکتنشن بافتو اینا ام در کنارش یاد میگیری

لیفت و لمینیت مژه ابرو ام خوبه زمان زیادی نمیخواد تقریبا بعد از اموزش میتونی شروع به کار کنی 

پدیکور و پارافیت تراپی ام همین طور 

لاین رنگ و مشم زمان میبره تا حرفه ای بشی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسیی عریزمممم  ، میکاپ و شینیون وضعیتش چجوره ؟؟؟؟

میکاپم درامد انچنانی نداره اگر دقت کنی به جز عروس کسی نمیره سالن بگه من میک اپ میخوام 

شینیون هم همینطور مگر این که تو سالن عروس مشغول شی

سعی کن بیای سمت لاین هایی که اپدیت شده و خواهان داره مثل بافت مثل لیفت و لمینیت مثل اکستنشن مژه 

اگر با درامد کم بخوای شروع کنی لاین بافت بهترین گزینس شاید نهایتا بخوای پول یه بسته مو بدی که با بافت دو برابر در میاریش

میکاپم درامد انچنانی نداره اگر دقت کنی به جز عروس کسی نمیره سالن بگه من میک اپ میخوام  شینیون ...

اخه شنیدم بافت طرفدار نداره مگ تو تابستون .

لمنیت و لیفت مژه هم میترسم بکی دوسال دیگه از مد بیوفته کسی سمتش نره

چقد عجیب من شنیده بودم میکاپ خیلی طرفدار و درامدداره 

اخه شنیدم بافت طرفدار نداره مگ تو تابستون . لمنیت و لیفت مژه هم میترسم بکی دوسال دیگه از مد ب ...

من خودم سالن دارم عزیزم چیزایی که میدونستمو گفتم بافت همیشه خواهان داره چند تا پیج موفق بافتو ببینی متوجه میشی مثله بافت مو لیدا البتخ نمیدونم همینه اسم پیجش یا نه 

مژه ام گزینه ی خوبیه 

چیزی که همیشه توی هر سالنی نیازه کوپ کاره خوبه(کوتاهی مو)

اصلاح و براشینگه که اینا ام همشون خوبن چون هزینه ی مواد نداری و همیشه مشریش هست

من خودم سالن دارم عزیزم چیزایی که میدونستمو گفتم بافت همیشه خواهان داره چند تا پیج موفق بافتو ببینی ...

مرسیییی عزیزمممم شما  تو تهران هستین یا  پیج اینستا دارید ؟

اره عزیزم تهرانم barbiebeauty2020

چقددد عالییی اموزش میدین ؟؟؟؟ 

وای چقد خوشحالم عزیزم پیداتون کردم جالبیش اینجاس من عاااشق کوتاهیه مو و بافتم هرجا میرم میگن طرفدار نداره و بعد بهم میگن شما چند نفرو دیدی تا الان ک موهاشو کوتاه کنه با بافت بزنه؟  میگن برو سمت رنگ مو و لایت یا میکاپ و شینیون  ولی شما چقد خوب که خودتون مجربید و میگید طرفدار دارن 

چقددد عالییی اموزش میدین ؟؟؟؟  وای چقد خوشحالم عزیزم پیداتون کردم جالبیش اینجاس من عاااش ...

عزیز دلیی 🌹

من خودم کارای پوستی انجام میدم عزیزم همه ی لاینارو دوره دیدم برای جواز اما در حدی نیستم که حرفه ای باشم اما بچه ها همه حرفه ای ان و این که اگه به مو علاقه داری خیلس زود راه میوفتی