2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه هر جلسه صدو شصت؟بعد جلسه ها چن وخ یباره؟حالا این دستگاهی ک الان میری چطورع؟راستی زیر بغلت تیرس؟بر ...

آره هرجلسه

ماهی یبار

خوبه دردنداره مثل اولی

آره

میگن روشن میکنه نمیدونم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

من با همین دستگاه کندلا الکساندرایت پرومکس 2020 نه جلسه رفتم اما انگار نه انگار قشنگ از 100 درصد موه ...

عزیزم بستگی به هورمونات داره وگرنه همه میگن بهترینه مال من ۲۰۲۲هست

واینکه شماقبلالیزرداشتی الان میری جای دیگه خب ۹ جلسه اونجا ۱۰ جلسه اینجا شده ۱۹ جلسه😮تازه هنوزم بایدبری!خب دیگه چی بگم من

میکاپ آرتیست مشهد_mua

عه با همدیگه هستیم 😍😂 میگم بیکینیت کامل ریخته؟؟ برا من قسمت لابیا درمیاد  ولی ساقو ساعد بغل ...

من بیکینی یه جلسه رفتم ودقیقا لابیاها درمیومد،چون دستگاش داغ بود اونجاهاروخودم جمع میکردم نمیزاشتم😅

ولی بالاترریخت،ولی دیگه بیکینی نرفتم فقط زیربغل جای دیگه رفتم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

من بیکینی یه جلسه رفتم ودقیقا لابیاها درمیومد،چون دستگاش داغ بود اونجاهاروخودم جمع میکردم نمیزاشتم😅 ...

چرا؟؟ 

با اینکه درد داره خیلی باحاله😂

پاهاتم میرفتی 

من پاهام بقدری موهاش ضخیمو مشکی با منافذ باز داشت که نگم برات ینی امروز شیو میکردم فرداش جوونه میزد 

اونروزی شوهرم گفت چقد خوب شد رفتی لیزر قبلن موقع رابطه پات به پام میخورد انگار جوجه تیغی بودی روم نمیشد بهت بگم😂

چرا؟؟  با اینکه درد داره خیلی باحاله😂 پاهاتم میرفتی  من پاهام بقدری موهاش ضخیمو مشکی ب ...

الهی🤣🤣🤣😂اونجابایدبامشت میزدی دهنش میگفتی بده باقیشم میخوام برم

خب نه بزاربرم همینوبعدش بازمیرم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

الهی🤣🤣🤣😂اونجابایدبامشت میزدی دهنش میگفتی بده باقیشم میخوام برم خب نه بزاربرم همینوبعدش بازمیرم

نگووو انگده عشقهههه 

عشقه منه 

همه جارو میرم ینی اونجاها که موهاش ضخیمه 

ساق ساعد بیکینی بغل

نگووو انگده عشقهههه  عشقه منه  همه جارو میرم ینی اونجاها که موهاش ضخیمه  ساق ساعد ...

خوشبخت بشی گلم،شوخی کردم بروبوسش کن و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua