بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط زیربغل میرم فعلا۳ جلسه رفتم جلسه اول یه جایی رفتم که زیربغل۹۰ میگرفت ولی اصلاخوب نبود دردش ...
عه هر جلسه صدو شصت؟بعد جلسه ها چن وخ یباره؟حالا این دستگاهی ک الان میری چطورع؟راستی زیر بغلت تیرس؟برا رفع تیرگی همون تاثیر داره یا ی دسگاه جدا داره کلا؟
یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
آخه یه سری غدد دقیقا توی زیر بغل هستن، پوست زیربغل هم نازکه بعیده که نرسه... من خودم دوست دار ...
شما غدد نود رو میگی ،همون غدد لنفاوی ،من متوجه ام عزیزم
ولی الان اینقدر دستگاه های پیشرفته ای اومده که اصلا عوارض ندارن،من الان هر کیو میبینم لیزر انجام داده و خودشو از شر موهای زائد نجات داده و مشکلی هم نداره،البته من شما رو قانع نمیکنم کلی میگم 😅
من با همین دستگاه کندلا الکساندرایت پرومکس 2020 نه جلسه رفتم اما انگار نه انگار قشنگ از 100 درصد موهام 80 درصدش درمیومد اما نازک بودن فقط 20 درصدش درنمیومد که اونم فایده ای نداشت برام
بخاطر همین دستگاهمو عوض کردم الان راضیم 10جلسه رفتم از 100 درصد فقط 20 یا 25 درصد درمیاد اونم حالا بهم گفتن که باید یه چند جلسه دیگه هم بیای که کمتر بشه