2777
2789
عنوان

ازدواج موفق

143 بازدید | 12 پست

سلام 

من تو سن ازدواج هستم و خیلی دوست دادم تو دوران مجردی قبل ازدواجم اطلاعاتم بالا ببرم در مورد ازدواج که خیلی تو ذوقم نخوره و یه جورایی آماده باشم برای ازدواج ،منظورم رابطه نیست ها 😁....در کل از ازدواج میترسم ولی نمیخوام همیشه مجرد بمونم و اینکه اگه دعایی بلدین برای ازدواج موفق بهم بگین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگاه خیلیا با ازدواج سنتی مخالفن اما من موافقم 

حداقلش اینه که مطمینی طرف قصد ازدواج داره 

و اینکه میتونی یه شناخت نسبی پیدا کنی و با چشم باز انتخاب کنی 

خیلی بهتره تا رل و مجاازی 

دعا و فلان هم نمیخاد خودت باید بخای 

کلا تو این زمینه خیلی س7ت گیر نباش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اول خاستگارشو پیدا کن بعد اطلاعاتتو بببر بالا😂

خواستگار دارم کم و بیش که مناسب نبودن خیلی، بعدم هدفم فقط ازدواج نیست ،ازدواج خوب مد نظرمه وگرنه همون مجردی ترجیح میدم 😁

منم موافقم ولی ازدواج سنتی هم خیلی شناخت پیدا نمیکنی 

ادم که زرتی ازدواج نمیکنه  اوووو تا شناخت پیدا کنین پول عقد عروسی یوقت خونه جهیزیه اینا جور شه کلی زمان بر 

مشاور قبل ازدواج هم برای همینه دیگه 

دیگه اینطوری با احساسات بازی نمیشه چندسال بایه نفر رل باشی بعد ول کنه بره نه من قصد ازدواج ندارم دیدم که میگم

ادم که زرتی ازدواج نمیکنه   اوووو تا شناخت پیدا کنین پول عقد عروسی یوقت خونه جهیزیه اینا جور ش ...

بآور کن زرتی ازدواج میکنن😂دیدم که میگم ،به مشاور اینا هم اعتقاد ندارند، ی خواستگار داشتم نزدیک محرم اومدن چند روز مونده بود ، بعد میگفتن انگشتر نشون بیاریم تا قبل محرم 😂گفتیم چشم  😂😂

بآور کن زرتی ازدواج میکنن😂دیدم که میگم ،به مشاور اینا هم اعتقاد ندارند، ی خواستگار داشتم نزدیک محرم ...

خب بکنن به ماچه 

تو وقتی نوبت خودت رسید با چشم باز انتخاب کن 

من پسرفامیلمون 2 سال با یکی بود بهم زد گفتیم چیشد 

گفت طرف خیال برش داشته بود که میخام بگیرمش!!

خب بکنن به ماچه  تو وقتی نوبت خودت رسید با چشم باز انتخاب کن  من پسرفامیلمون 2 سال با یک ...

نه میدونی چون تو شهر کوچیک زندگی می‌کنیم خیلی فرصت نمیدن برای شناخت ،ولی اره مهم اینه ازدواج برای ی عمر زندگیه اینکه فرصت شناخت بدی بهتر از جداییه...

۲ سال که چ عرض کنم بیشتر از این ها هم من دیدم ،ب نظرم تاثیر خیلی بدی میزاره بعد ازدواج هم همش تو ذهنشونه اون شخص قبلی....

نه میدونی چون تو شهر کوچیک زندگی می‌کنیم خیلی فرصت نمیدن برای شناخت ،ولی اره مهم اینه ازدواج برای ی ...

اها ولی اینجا اینجور نیس کم کمش یکسال 

اره واقعا چطور میتونه با اون همه خاطره هم فراموش کنن؟من دلم برای دختره تنگ میشه