2777
2789
عنوان

راهنمایی واسه سزارین🙏

541 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من تقریبا۵سال پیش دخترمو طبیعی بدنیا اوردم انقدر اذیت شدم ک بعد از۵سال الانم خواب اون شبو میبینم تازه اون شب سخخخخت ب کنار ۱۶روز هم نمیتونستم حتی راه برم بخاطر بخیه هام، حالا واسه دومی میخوام هرطور شده سزارین کنم اما متاسفانه شهرمون اصلا سزارین اختیاری قبول نمیکنن فقط ۱بیمارستان خصوصی با هزینه بالا انجام میداد ک امروز دکترم بهم گفت امسال اونجا هم انجام نمیدن، از صبح ک اینو شنیدم از استرس دارم میمیرم، شما بودین شهر دیگه میرفتین سزارین کنین؟ میترسم اونجا اذیت شم😔واینکه شمایی ک تجربه سزارین دارین اذیت نشدین بعدش؟ میگن حتی نمیشه خندید بخاطر بخیه ها😰شکمتون بعدش شل واویزون نشده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه سزارین اختیاری کم کم داره برداشته میشه  بعد سزارین باید شکمو سفت ببندی

من کرمانشاهم خیییییلی سفت وسخت گرفتن ب هیچ عنوان انجام نمیدن اما همدان وتهران و... انجام میدن، موندم برم اونجا یا ن

من اگ بودم حتما میرفتم شهردیگه چون درد سزارین دربرابر عذاب طبیعی هیچه

من خودم دوتا سزارین کردم هیچ مشکلی ندارم همچنین دورواطرافم سزارینی زیاااادداریم هیچکدوم مشکل ندارن

درد بخیه سزارین با شیاف حل میشه 

۱روز دوروز اول اره بلندنمیتونی بخندی ولی می ارزه به دردطبیعی

من سزارین اولم بعدچهاروز رفتم بیمارستان پیش دخترم بودم سزارین دومم هم بعد ۱۰روز مامانم‌رفت خونش من موندم و۲بچه وشوهر وخونه داری

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
من کرمانشاهم خیییییلی سفت وسخت گرفتن ب هیچ عنوان انجام نمیدن اما همدان وتهران و... انجام میدن، موندم ...

وااای عزیزم اگه شرایطشو داری برو اخه این سوال داره😖😖حاضری دردطبیعیو دوباره بکشی😫😫😫😫

من طبیعی بودم زایمانم خیلی خوب بود اصلا درک نمیکنم چرا اینجا اینقدر میگن سزارین خوبه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما تجربه طبیعی هم مگه داشتید؟

زایمان اولم ۸ساعت درد طبیعی کشیدم۸سانت بازشده بودم ولی بچم مدفوع خورد سزارین شدم

من طبیعی بودم زایمانم خیلی خوب بود اصلا درک نمیکنم چرا اینجا اینقدر میگن سزارین خوبه 

اخه شما اذیت نشدی اما منی ک خییییلی عذاب کشیدم دیگه نمیخوام دوباره تکرار بشه 

من کرمانشاهم خیییییلی سفت وسخت گرفتن ب هیچ عنوان انجام نمیدن اما همدان وتهران و... انجام میدن، موندم ...

اول شرایطتو بسنج میری اونجا خرج مکنی هزینه بیمارستان و فلان و فلان میشه هزینه ای ک میتونی تو شهر خودت میگی هزینه بالا عمل مکنن 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺