2777
2789

بچه ها من سیسمونی پسرمو خریدم 

الان داشتم از وسیله هاش عکس میگرفتم که برای خواهرم بفرستم ببینه،چون ندیدن،دوریم 

بعد  حس میکنم هیچی نخریدم🫥حس میکنم کمه 

...

اینم بگم که تخت و کمد نمیخوام بخرم چون خونه خودم شهر دیگه هست و الان یک شهر دیگه مستاجرم،تا دوسال،به خاطر همین گفتم هر وقت رفتم خونه خودم اون موقع میخرم...

اسباب بازی هم نمیخوام زیاد بخرم چون میدونم که هدیه خیلی بهش میدن 

همراه با عکس ها مینویسم که چیا خریدم...لطفا نظر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوازم نوزاد خیلی گرونه من از الان ب فکر سیسمونیم 😬

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بالا سمت راست اسفنج حمام هست که بچه رو بزارم داخلش بشورم و رخت آویز...دیگه وان نخریدم چون دارم 
بالا سمت چپ وسایل بهداشتی شامل ست ناخن گیر،فلاسک،شیشه شیر،پستونک،قنداق خوری،پوآر بینی،فیدر میوه خوری و دندون گیر 
پایین سمت راست سرویس قابلمه که فقط یدونه ش رو گذاشتم تو عکس،سرویس غذا خوری،ظرف غذا دو مدل 
پایین سمت چپ هم یه تهداد اسباب بازی و جفجغه
https://imgurl.ir/uploads/b53355_Screenshot___Gallery.jpg

بالا سمت راست کفش و پاپوش و دمپایی 
بالا سمت چپ سرویس حوله،قنداق چسبی،خشک کن 
پایین سمت راست دو مدل پیشبند یکی پارچه ای یکی سلیکونی 
پایین سمت چپ هم کلاه و جوراب تو سایز های صفر و یک و سه 
https://imgurl.ir/uploads/z02471_Screenshot___Gallery.jpg

بالا سمت راست سرهمی و زیر دکمه،وسطی سایز ۱ دو طرف سایز ۲ 
بالا سمت چپ سرهمی و زیر دکمه سایز یک ولی سمت چپی کلفت و رسمی طوره 
وسط سمت راست سه تا زیر دکمه یکیش سایز یک دوتای دیگه سایز دو 
وسط سمت چپ سرهمی سفید سایز ۳سرهمی طوسی سایز ۲که یکم رسمی هست 
پایین سمت عیدی خواهرامه که سایز صفر هستن و برنامه ریزی شده نبود😂 
پایین سمت چپ هم دوتا سرهمی سایز صفر هست که خودم خریدم
https://imgurl.ir/uploads/j26809_Screenshot___Gallery.jpg

بالا سمت راست سرویس بیمارستانی 
بالا سمت چپ یه رامپر هست که زمان نامزدی خریدیم😂😂
پایین سمت راست کاپشن سرهمی مناسب ۳تا ۹ماه که به دنیا میاد و پاییز و زمستونه 
پایین سمت چپ هم دوتا سرهمی مخمل سایز یک و سه هست برای مهمونی
https://imgurl.ir/uploads/c694766_Screenshot___Gallery.jpg

مبارک باشه، فک کنم کالسکه یکیشم کارت رو راه مینداختااا، قنداق سویسی حتما بگیر برا بغل کردنش خیلی خوبه برا یکی دو ماه خیلی واجبه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

مبارکت باشه ایشالا ب سلامتی ازشون استفاده بکنه

واسه مردی بمیر ک برات عابر بانکشو در بیاره بچپونه تو کیفت🤣😅تب کنه ک چی بشه ؟؟ برات نون و اب میشه؟؟؟؟😂😅یکم واقع بین باش😜🤪

مبارکه گلم انشالله به سلامتی و شادی استفاده بشن😍🌹خیلی هم خوب و اندازه س

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙