2777
2789
عنوان

راننده زن

364 بازدید | 11 پست

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود

پسته بی مغز چون لب وا کند رسوا شود

اگه بعضی از زنها در رانندگی خوب نیستن یا واکنش هیستریک بعد از تصادف نشون میدن واقعا حق دارن، از بس که تحقیر و مسخره شون میکنن  

#رانندگی_زن

رانندگی مردا ۲۰ ، عالی و بدون ایراده. از ماشینای داغونشون مشخصه نحوه رانندگیشون  

زن و مرد نداره 

جای‌ دور نمیرم 

پیست کارتینگ پرند ( تهران) رکورد دارش یک خانومم هستش 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همونطور که همه ی زنا توی رانندگی فوق العاده نیستن 

همه ی مردا هم فوق العاده نیستن

فقط عیب ما زنا که توی خیلی چیزا مسخرمون میکنن و میگن نمیتونید اینه که مردا خوب از خودشون دفاع میکنن ولی بعضی خانم ها با حماقت گل به خودی میزنن و پشت جنس خودشونو خالی که میکنن هیچ ...تحقیرشم میکنن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
تحقیر و مسخره کردن نداره ولی خب کمتر خانومی تو رانندگی خوب عمل میکنه،اکثرا دستپاچه میشن

درد بزرگی میکشم وقتی میبینم زن بر علیه زن حرف میزنه. 

شما مردها رو ببین به قول خودشون رانندگیشون شخمیه ولی دیدی همدیگرو خراب کنن؟ برو اینستا و یک پست درباره تصادف یا رانندگی خانم باز کن و ببین.... مردها و کمی هم از زنها گلوله باران میکنن راننده زن رو متاسفانه...

والا اگه اینهمه فشار و توهین و تحقیر توی خونه باشه پسرا از خونه فرار میکنند معمولا. بیچاره زنها

درست میگی. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

والا قدیما زنا اروم و قانونمند رانندگی میکردن الان جنی شدن با سرعت ۱۰۰ تو خیابونا ی محله جولان میدن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
درد بزرگی میکشم وقتی میبینم زن بر علیه زن حرف میزنه.  شما مردها رو ببین به قول خودشون رانندگیش ...

اره دیدم

مردا هم همو میکوبن

اینهمه اتفاق میفته کجا مردا پشت هم هستن؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من