پدرشوهرم یه مدته رفته تو شرکت آی نو تی زیاد هم از گوشی و کامپیوتر و اینترنت سر در نمیاره قبلاً یک بار تو گلد کوییست دار و ندارشو ازش گرفتن حالا این شرکت آی نو تی هم مثل همونه باید زیر شاخه ببرند حالا پیله کرده به ما که بیاین این کار خیلی راحته و تو خونه نشستی برات پول میفته هر چی میگم اینا کلاهبرداریه ول کن نیست بدجور پیله کرده مادرشوهرمم بیچاره میگه نمی دونم چیکارش کنم می خواد منو هم ببره دستم به دامنت امشب قراره بریم خونشون میدونم دوباره میخواد شروع کنه جالبه پدرشوهرم به دامادش از این موضوع هیچی نمیگه اما پیله کرده به ما به نظرتون چی بگم چیکار کنم
ما تو بورس کلی ضرر کردیم تازه یکم داریم رو به راه میشیم میگه میخوام یه کاری کنم ضرراتون جبران بشه بهش میگم این شرکت محکم تر از بورس که نیست دیدین با مردم چیکار کردن میگه این فرق داره
خودش از ما قرض کرد ۱۵میلیون پول بی زبون رو داد به اینا
این کار متاسفانه اعتیاد میاره یعنی طرف هر قدر هم زمین بخوره یا پول ببازه بازم حریص تر میشه به امید یه سود بزرگ و باد آورده مطمئن باش ایشون ازسر دلسوزی این کار رو به شما پیشنهاد نداده فقط میخواد برا خودش یه زیر شاخه بگیره شماهم دلت نسوزه رک باش بگو نه موافق نیستم
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من خودم شغل دارم دو تا بچه دارم اصلا وقت این کارو ندارم اما نمی دونم چرا اینقدر اصرار می کنه ظاهراً ...
آره آشنا هستم به این شرکت ها درست زمانی که من تازه زایمان کرده بودم و تنهایی تنها بودم چون مادرم فوت شده بودن و به لحاظ روحی و جسمی خیلی به کمک و همراهی همسرم احتیاج داشتم به اصرار و پافشاری یکی از افراد خانواده خودم همسرم هم مجبور می شد بره اگرچه خدا رو شکر ادامه دار نشد ولی بالاخره اون روزای سخت من این شکلی گذشت جالبه که طرف ما بهانه می آوردم هم ناراحت میشد انگار اصلا شرایط منو نمی دید هرگز نمیتونم اون روزا رو فراموش کنم برا همین متنفرم از این سبک شرکت ها