2777
2789
عنوان

جاریم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 101 پست

بهترینش همون طبیعیه اگه بدونی فانتزی نیمه فانتزی بعد ده پانزده سال که سن بالا میرا انقدر زشت و بد میشه .

طبیعی تو فامیل ۱۵ سال پیشم عمل کردن خیلی قشنگه اصلانم معلوم نیست.

اونم به خاطر ظاهر بینی و مد گفته نه از رو آگاهی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😔😔روزبه روز گرونتر میشع

آره بخدا 😔

همه چی داره گرون میشه مخصوصا عمل های زیبایی بعد ما اصلا تو زندگیمون پیشرفت نمیکنیم انگار داریم درجا میزنیم😐خیلی حسرت میخورم کاش همون سال اولی که دلم میخواست عمل کنم هرطور شده پولشو از یه جایی جور میکردم الان خیلی خیلی گرون شده

😔😔روزبه روز گرونتر میشع

اشکال نداره آبجی حرص نخور انشاالله به حق امام حسین(ع) به زودی زووودددد ماهم عمل میکنیم😍😍😍😍و خوشگل تر میشیم انشاالله که اون روز خیلی زود بیاد ❤🌱خدایا به امید خودت🌱❤

منم ۵ ساله خیییلییی دلم میخواد دماغمو تبدیل به بینی کنم😭😭😭😭😭قبل عروسی خانوادم میگفتن پول نداریم ...

نه منم مثل خودت بودم خدا خوش جورکرد از ۱۸سالگی آرزوشو داشتم ولی اصلا امیدوارم نداشتم تازه به خودمم قبولانده بودم شدنی نیش ولی یهو جورشد

آره بخدا 😔 همه چی داره گرون میشه مخصوصا عمل های زیبایی بعد ما اصلا تو زندگیمون پیشرفت نمیکنیم انگا ...

منم طلا داشتم بفروشم واسه عمل شوهرمم راضی بود ولی نمی‌دونم چرا نمیشد قسمت نبود

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
اشکال نداره آبجی حرص نخور انشاالله به حق امام حسین(ع) به زودی زووودددد ماهم عمل میکنیم😍😍😍😍و خوشگ ...

ان شالله عزیزم خداازدهنت بشنوه😘😍

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
دو سه تا از اشنا های ما طبیعی عمل کردم یکیش ده ساله و اون یکیا پنج شیش سال اما تغییر نکرده بینیشون&n ...

ابجی من پیش یهترین دکتر نیمه فانتزی عمل کرده نوکش داره افت میکنه طبیعی هم همینه بستگی به یسری عوامل دارع

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»