2777
2789
عنوان

تجربیات من بعد از پاکسازی

427 بازدید | 10 پست

به نام خدای مهربان

سلام

تجربیات من بعد از پاکسازی

تمرینات پاکسازی را برای چندین سال انجام دادم

ولی ثمره ای جز نابودی برام نداشت

که در اینجا فقط چند موردش را میتونم بگم،

اولش حس خوبی داشتم گذشته ام را فراموش کردم دیگه توی ذهنم  تکرار نمی شد

اما مشکلات زیادی برام ایجاد شد

مدام دچار شک و وسواس میشدم که الان چی درسته

نمیتونستم درست فکر کنم

حتی حافظه ام دچار مشکل شد به طوری که یه جمع و تفریق ساده را هم نمیتونستم انجام بدم

و بعد از اینکه شفا پیدا کردم مجبور شدم ریاضی دوره ابتدایی را از اول بخونم،

قدرت اراده ام و تصمیم گیریم را از دست دادم

حتی کنترل بدنم را

شاید باورتون نشه آن موقع اصلا نمی دونستم چه بر سرم اومده

اما وقتی کنترل بدنم را از دست دادم آن موقع بود که کلی گریه و زاری کردم و به چهارده معصوم متوسل شدم دعا کردم و خدا نجاتم داد

حیف عمری که بر باد رفت.....

حالا افسوس میخورم چرا به جای خوندن این کتابهای حضور در وضعیت صفر و محدودیت صفر و کتاب نیروی حال, همان اول از خدا کمک نخواستم تا بهم آرامش بده

و پشیمون چرا احادیث پیامبر و امامان را مطالعه نکردم

میشه گزارش بزنید پاک شه

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این متن رو انگار من با دستای خودم نوشتم دقیقا منم به مشکل برخوردم انقد دچار سردرگمی و بی قراری شدم که آخرش راهی پیدا نکردم جز خدا و نماز 

کاش آدما به این درک برسن که بهترین راه پاکسازی خوندن نمازه و هر بلایی رو به سر ذهنشون نیارن 

وای خدای من.چه روزای سختی رو گذروندی.از خدا میخوام همیشه تنت سالم باشه قشنگم

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

دقیقاً درسته

این کتابها اصلاً چیزای جالبی نیستن، دور از جون شما، یه مدت پز روشنفکری دامن همه رو گرفته بود و هر کسی سعی میکرد با یه کاری پاکسازی کنه، یکی مدیتیشن، یکی با چاکرا بازی، یه سریا هم رفتن سمت یه سری کتابا، تو دوستای منم هستن کسایی که این راه رو رفتن و طفلیها عمرشون و روحیشون رو باختن و حتی خونوادشون تحت تاثیر قرار گرفت ، الحمدالله که الان بهتر هستین.

ان شاءالله همه کسایی که به پوچی میرسن و یا به راهی که دارن میرن شک میکنن، تو مسیری قرار بگیرن که روحیه شون رو بهتر کنه نه اینکه بیشتر رو به تباهی برن و منفعل شن.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

سلام خوبی؟ من تایپک هاتو خوندم درمورد چشم سوم پاکسازی ایناها جالب بود تصمیم داشتم چاکراهامو پاکسازی کنم

استعداد اینو دارم که چشم سومم باز کنم هاله های بی رنگ ادما میتونم ببینم و همین طور توی نور خورشید هاله ی رنگی رو 

از طرفی میخوام باز کنم چاکرا هامو همشو ولی نمی دونم اول از کدوم چاکرام شروع کنم اگه نتونم پاکسازی کنم چشم سومم نتونم باز کنم نمی تونم به ارزوم برسم 🙁💔

نمی دونم چیکار کنم تو بگو از کدوم چاکرا شروع کنم ؟ 

میدونم انرژی خوارها انرژی بدنم می دزدن موجودات منفی به ادم جذب میشن ولی ارزوم چی میشه 💔 

بعضی وقت ها ارتباطی بین چاکرا هام حس میکنم یا یک درد خفیفی چاکرای سوممم  چاکرای قلبمم بعضی وقت ها درد میگیره انگار یک حالت خاصی حس میکنم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

سلام عزیزم خوبی توروخدا اگه پیامم میبینی راهنمایی کن خواهرم تو این دام افتاده نیاز به کمک دارم

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم