2777
2789
عنوان

راجب پسرم کمک

427 بازدید | 16 پست

سلام خانوما لطفا کمک،من همیشه نی نی سایتو میخوندم ولی اولین باره عضو شدم،خانوما،پسرمن پونزده ماهشه،۳۵هفته بدنیا اومد ده روز تو دستگاه موند ،خیلی بچه بد قلقی بود منم تنها هیچ کمکی نداشتم بچرو بیشتر پای تی وی گذاشتم تا به خودم اومدم دیدم یسالشع خیلی از هم سناش عقبه،تماس چشمی کم داشت توجه نداشت فقط عاشق تلوزیون غذاشم با تلوزیون میخورد،من تلوزیونو براش قطع کردم باعاش بازی کردم هرروز بردمش بیرون خیلی بهتر شد تماس چشمی قشنگ داره الان باز میکنه نگاهم میکنن میخنده خیلی از حرفامو متوجع میشه ،تازه هم ب راه رفتن افتاده، کلا بچه خوش ذوقیه عاشق هم سناشه،عاشق بازیه واکنش ب اسمش نشون میده ولی چندین بار باید صداش بزنی بعضی وقتام نگاه نمیکنه بابای تازه یاد گرفتع خیلی کم بابای میکنه تمرکزشم بد نیس ،توپ میگه پیشی میگه مامان نمبگه بابا میگه ولی نه ب نیت صدا زدن باباش،عاشق دالی موشه بازیه عاشق پتوشه،بس تی وی دیدع بود تلفظ حروف انگلیسی یاد گرفتع هم حروفو میگه یاد حروفو جایی ببینه میشناسه دس دسی نمیکنع ینی میخاد دس بزنع ولی کف دستاشو بهم نمیزنه با این حساب من چه فکری بکنم راجب این بچه🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا خب الان مشکلش چیه. تنها ایراد کارتون این بوده مدامم بچه رو به تی وی عادت دادید، بیشتر براش وقت بزارید و سعی کنید بازی هایی که تمرکز و بالا میبرن باهاش انجام بدید. توی گوگل بازی های مناسب سن بچه ها پیشنهاد داده شده. نگران نباشید از هم سن و سال هاش عقب نیست فقط این اشتباه کع بچه رو برای آروم موندن به وسیله خاصی عادت بدید رو دیگه انجام ندید

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

دچار اختلال توجه شده.متاسفانه اکثرا مادرها بچه ها میزارن پای تی وی.بدترین کاره تی وی سیناپس های مغز بچها توی سن رشد اسیب میزنه اکثرا همین علائمی ک شما گفتید اشکار میشه اگرم نشه اینده توی یادگیری مدرسه تفاوت دارن بین اونای ک تی وی دیدن گوشی دست گرفتن با اونای ک نه تی وی دیدن ن...

با این حساب یه پزشک خوب برای تکمیل فرم های تکامل میبری

اما بنظر من خوبه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..
خب بنظرتون چیکار کنم پیش چ دکتری ببرم

دوستم پسرش همینطور شده الان دوسالشه دقیقا شبیه پسر شما .اول برد گفتاردرمانی خودش گفت تاثیرنداره ولی شما ببر ببین چی میگن.الان تی وی گوشی قطع کرده زیادباهاش حرف میزنن زیاد میبره توی اجتماع و بچه ها میگه یکم بهتر شده و اینکه شربت امگا۳ یوروویتالم گفت دکترش بهش داده گفته تاثیر داره توی تکلم