2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هییییچ مشکلی نداشتم حتی عکس رنگیم انداختم بعدش نشدم تا اینکه بعد ی سال و چند ماه خییییلی اتفاقی د ...

همسرتونم مشکلی نداشت ینی؟ ماهم جفتمون مشکلی نداریم پس چرا نی نی نمیاد

این ماه میرم عکس رنگی ببینم چی میشه

خدا        
همسرتونم مشکلی نداشت ینی؟ ماهم جفتمون مشکلی نداریم پس چرا نی نی نمیاد این ماه میرم عکس رنگی ببینم چ ...

نه هیچکدوم مشکلی نداشتیم.۵سال جلوگیری داشتیم بعدم دکتر گفت تا یک سال طبیعیه.من از تجربم میگم تو دوران اقدام استرس سمه.خودتو بزن به بیخیالی فقط

نه هیچکدوم مشکلی نداشتیم.۵سال جلوگیری داشتیم بعدم دکتر گفت تا یک سال طبیعیه.من از تجربم میگم تو دورا ...

دقیقا دوماهی که بیخیال بودم فقط بی بی چکم مثبت شد که اونم شیمیایی بود

نمیدونم چرا همش بهش فک میکنم لعنتیو

خدا        
دقیقا دوماهی که بیخیال بودم فقط بی بی چکم مثبت شد که اونم شیمیایی بود نمیدونم چرا همش بهش فک میکنم ...

اره سخته منم همینجوری بودم.اون ماهی که باردار شدم مسافرت بودیم دورمون شلوغ بود اصلا بهش ن فکر کردیم نه اقدام خاصی داشتیم

اره سخته منم همینجوری بودم.اون ماهی که باردار شدم مسافرت بودیم دورمون شلوغ بود اصلا بهش ن فکر کردیم ...

ینی نرم بنظرت عکس رنگی بگیرم؟ یا برم و بیخیالم باشم

خدا        
من اسفندماه رفتم عکس رنگی  بعدش شوهرم آزمایش داد فهمیدیم حرکت اسپرمش کمه ولی خیلی ها بعد از عک ...

من همسرم مشکلی نداره خداروشکر ایشالله منم نتیجه بگیرم ایشالله شماهم به زودی نتجه میگیری عزیزم 

همسرتون دارو هم مصرف میکنن؟

خدا        
من همسرم مشکلی نداره خداروشکر ایشالله منم نتیجه بگیرم ایشالله شماهم به زودی نتجه میگیری عزیزم  ...

ان شاءالله به همین زودی باردار بشی 

من همسرم دارو استفاده نمیکنه تعداد و شکل اسپرمش خیلی خوبه ولی حرکتش ضعیفه ولی هر چی دارو میگیرم دو روز استفاده میکنه دیگه استقاده نمیکنه

دوتا پسر دارم آرزو دارم ی دختر داشته باشم با اینکه همسرم هم عاشقه دختره ولی اصلا همکاری نمیکنه به مکافات رفت ی آزمایش داد‌

فکرش را بکن چطوری میخوام ببرمش آی یو آی